top of page

Vastuullisuus Kouvolan Pallonlyöjien ja MM Kotkamillsin yhteistyön keskiössä

Kuvassa MM Kotkamillsin kartonkikuppeja, joissa on KPL:n brändikuvitus.

Kouvolan Pallonlyöjät ja MM Kotkamills jatkavat yhteistyötään myös kaudella 2024.


Kauden aikana KPL:n kotipeleissä käytetään helposti kierrätettäviä lautasia, kuppeja sekä tuoppeja, jotka on valmistettu MM Kotkamillsin kartongista.


Kartonkituotteet käsitellään myös käytön jälkeen vastuullisesti. MM Kotkamills on toimittanut KSS Energia Areenalle erilliset keräyslaatikot, joihin käytetyt kartonkiset kupit, tuopit sekä lautaset kerätään ja siten kartongissa olevat puukuidut saadaan kiertoon.


- Meille on tärkeää saada kokemusta kartongistamme valmistettujen tuotteiden käytöstä isoissa tapahtumissa, ja KPL:n pelit ovat oiva pelikenttä saada sekä käyttö- että kierrätyskokemusta. Olemme iloisia, että seura haluaa toimia vastuullisesti myös tällä osa-alueella, kertoo MM Kotkamillsin toimitusjohtaja Päivi Suutari.


- KPL haluaa olla mukana edistämässä kestävää kehitystä ja kiertotaloutta. Yhteistyömme paikallisen toimijan, MM Kotkamillsin, kanssa on merkittävä askel tällä tiellä. MM Kotkamillsin helposti kierrätettävät tuotteet sopivat mainiosti käytettäväksi KPL:n peleissä korvaamaan muovisia tuotteita, toteaa KPL:n puheenjohtaja Harri Lehto sopimuksesta.


KPL:n kannattajien iloksi ottelutapahtumissa käytettävien kuppien ja tuoppien ulkoasu on suunniteltu KPL:n näköiseksi.


Comments


bottom of page