top of page

Vahvasti lyönyt KPL myllytti Tahkon nurin


KPL antoi kevään toisessa harjoitusottelussa palaa kunnolla. Vappupäivänä vastaan tullut Hyvinkään Tahko joutui nöyrtymään Koplan iskujen alla 0–2 (2–6, 5–10) lukemin.

– Onnistumisia tuli laajalla rintamalla. Tuntui, että moni pääsi yrittämään ja moni onnistui. Peli meni ihan hyvin, mutta sarjapelit on sitten kovin erilaisia. Tähän kohtaan meiltä ihan hyvä peli, pelinjohtaja Matti Iivarinen mietiskeli.

Avausjaksolla juoksuja piti odotella kolmannen tasoittavalle saakka. Juoksujen teon aloitti Antti Hartikainen ja seuraavana iskenyt Sasu Toikka painoi pallon läpi kunnarin veroisesti. Peräti kuusi juoksua vuoroparissa tehnyt KPL puolusti neljännen aloittavalla johtolukemia, eikä Tahko saanut tuulettaa juoksua kuin kahdesti.

Toni Laakso iski vahvasti


Räväkkä oli myös toisen jakson aloitus. Toni Laakso ja Matti Latvala iskivät perätysten 0–2:een ja harhaheittojen avulla KPL meni 0–4 karkumatkalle. Tahko kavensi 1–4:ään ennen kuin Kopla iski taas jalkaa kaasulle. Lopulta Laakson mailasta lähti useampi kotiutus ja täyden kympin iski täyteen Valtteri Luoma.

– Eka jaksolla oli molemmilla tukkoista ja tilanteiden teko oli vaikeaa. Läpilyönti aukaisi peliä. Toisella jaksolla tuntui, että saatiin aikaisemmin otetta. Peli oli kohtuullista, pikkaisen toisella jaksolla tuli heikompi jakso ja Tahko pääsi lähelle, Iivarinen kertasi.

KPL:n kevään viimeinen harjoitusottelu pelataan lauantaina KSS Energia Areenalla kello 15.00. Vastaan tulee Kankaanpään Maila. Liput otteluun 5 euroa, kausikortilla vapaa pääsy!

Comments


bottom of page