top of page

Välierien pääsyliput myynnissä!


Keskiviikkona 28. elokuuta alkavissa välierissä KPL saa vastaansa Sotkamon Jymyn. Toinen välieräottelu pelataan KSS Energia Areenalla perjantai 30.8. klo 17.00.

Tiistain 3.9. 4. välieräottelu pelataan KSS Energia Areenalla tarvittaessa, joten lipunmyynti kyseiseen otteluun avataan heti ottelun toteutumisen selvittyä.

Välierien irtoliput ovat nyt myynnissä KPL:n verkkokaupassa. Koplakortille voi ladata välierälippuja KPL:n toimiston kautta tai irtolipun voi ostaa myös lipunmyynnistä. Runkosarjan kausikorttipaikka pysyy voimassa myös välierissä, mutta pääsylippu pitää lunastaa otteluun erikseen jommallakummalla aiemmin mainitulla tavalla.

Kannattaja- ja klubikortit oikeuttavat sisäänpääsyyn myös pudotuspeleissä.

Lippujen hinnat:

Välierät

  1. Välierissä voit ostaa paikkalipun kaikkiin katsomonosiin.

  2. Paikkalippujen hinta on aikuisilta 23€, opiskelijoilta ja eläkeläisiltä 18€ ja 7–17-vuotiailta lapsilta 10€.

  3. Liput voi ostaa myös ilman paikkaa, jolloin hinnat ovat aikuisilta 18€, opiskelijoilta ja eläkeläisiltä 13€ ja 7–17-vuotiailta lapsilta 5€.

Pyydämme varautumaan todistamaan alennuksen oikeuttavan eläkeläis- tai opiskelijakortin.

KSS Energia Areenan lipunmyyntipisteet

KSS Energia Areenalla lipunmyyntipisteitä on kolme. Pääsisäänkäynti teatterin portilla ohjaa suoraan D-katsomoon, Ässätornin lipunmyyntipiste on kotipesän takana ja jäähallin lipunmyyntipiste kakkospuolella. Autojen parkkitilaa löytyy Kuntotalon edestä, Ässätornilta ja Sumulaakson isosta parkista.

KPL:n verkkokaupasta voi ostaa liput ennakkoon joko paikkavarauksella tai ilman. Liput tulevat verkkokaupasta sähköpostiin ja ne voi halutessaan tulostaa. Jokaisen sisääntuloportin kautta on mahdollisuus tulla verkkokaupan lipulla.

KSS Energia Areenan lipunmyyntipisteiltä ei voi ostaa paikkalippuja. Areenan lipunmyyntipisteiden liput ovat ainoastaan ilman erillistä paikkaa, joten suosittelemme ostamaan liput ennakkoon verkkokaupasta. Jokaisella sisääntuloportilla maksutapana käteinen tai pankkikortti.

Välierien otteluohjelma:

Ke 28.8. klo 17.00 Jymy – KPL Pe 30.8. klo 17.00 KPL – Jymy Su 1.9. klo 16.00 Jymy – KPL tarvittaessa Ti 3.9. klo 17.00 KPL – Jymy To 5.9. klo 16.30 Jymy – KPL

KPL:n toimiston yhteystiedot:

Salpausselänkatu 40 (3. krs.) Kouvola 040 3586719 | toimisto@kouvolanpallonlyojat.fi Toimisto avoinna arkisin klo 10.00-15.00.

コメント


bottom of page