top of page

Välierät käyntiin keskiviikkona – lippujen hintoihin pieni korotus


KPL selvitti tiensä kolmantena vuotena putkeen Superpesiksen välieriin. KPL vastustajaksi tulee runkosarjassa neljänneksi sijoittunut Sotkamon Jymy. Ottelusarja alkaa keskiviikkona 29.8. klo 17.00 KSS Energia Areenalla. Kolmella voitolla etenee finaaliin. Toisessa välieräparissa ovat vastakkain Vimpelin Veto ja Joensuun Maila.

Kausikortit ja ladattavat liput

Koplakortille voi ladata toimistolta lippuja maanantaista alkaen. Kannattajakortit ja Klubikortit ovat voimassa myös pudotuspeleissä. Lippuja voi ostaa erikseen toimiston lisäksi myös Koplan verkkokaupasta (tulevat myyntiin maanantaina).

KPL:n toimiston osoite: Salpausselänkatu 40 (3. krs.), puhelin 040 3586719 (avoinna arkisin klo 9.00-15.00)

Kausikortille varatut istumapaikat säilyvät myös pudotuspeleissä ja ne on merkitty penkkeihin tarroilla. Runkosarjan kausikortit oikeuttavat istumaan omalla paikalla saapumalla paikalle ennen ensimmäisen vuoroparin loppua.

Lippujen hinnat välierissä

Lippujen hintoihin tulee pieni korotus. Välierävaiheessa ilmaiseksi pääsevät alle 12-vuotiaat lapset. Aikuisten lippu maksaa 17€, eläkeläisten ja opiskelijoiden lippu 12€ ja lasten (12-17-vuotiaat) 5€. Alle 12-vuotiaat pääsevät välierissä ilmaiseksi otteluun.

Mahdollisissa finaaleissa lippujen hintoihin tulee korotuksia.

Välierien ratkaiseva viides ottelu pelataan ennakkotiedosta poiketen to 6.9. klo 16.30!

Comments


bottom of page