top of page

Tommi Mäentausta kirmaa myös jatkossa KPL:n paidassa


Superpesiksen parhaimpiin kärkipelaajiin kuuluva Tommi Mäentausta ja KPL ovat solmineet jatkosopimuksen kauden 2022 loppuun saakka. Mäentaustalle kertyi tällä kaudella runkosarjassa eniten kentällemenoja (132) ja etenijätilaston kolmossija 39 tuodulla. Mäentausta on Hyvinkään Tahkon kasvatti, joka on pelannut KPL:n paidassa kaudesta 2010 saakka.

– Olen tykännyt olla Kouvolassa. Meillä on mahdollisuus tavoitella joka vuosi kirkkainta. Se on suurin syy jatkolle ja toki myös koulua on Kotkassa pari vuotta jäljellä, joten jatko KPL:ssä oli ainoa järkevä vaihtoehto, 30-vuotias Mäentausta kertoo.

Mäentausta on pelannut KPL:ssä jo 11 kautta


Mäentausta on tällä kaudella pelannut yhtä lukuun ottamatta kaikki ottelut. Etenijän urakka on ollut kova, mutta Mäentausta ei valita.

– Oma roolini on kasvanut ja olen saanut myös viimeisellä yrittää kentälle. Ravaamista on tullut aika lailla sama määrä kuin aiempina kausina, mutta onhan pelitahti ollut tiukka. Iiro (Haimi) on tuonut uusia juttuja etenkin meidän ulkopeliin, meillä on hyvä valmennus. Toivottavasti myös ”Kapo” (Saku Kapanen) jatkaa siinä, kopparina ulkokentällä pelaava Mäentausta kiittelee.

Lisää sopimusuutisia luvassa sunnuntaina klo 9.00.

Puolivälierät alkavat lauantaina 5.9. klo 15.00 KSS Energia Areenalla Kiteen Palloa vastaan.

Lue myös:

Comments


bottom of page