top of page

Edustus+Ykköskopla | Todella hyvävireinen Kopla nappasi kolme pistettä kotiottelussa JymyJusseja vastaan - Ykköskopla Kuopiosta kotiin tyhjin käsin

Päivitetty: 30. toukok.


Kouvolan Pallonlyöjät näytti tänään rautaisia otteita niin sisä- kuin ulkopelissä. Lyöjäkaarti oli liekeissä ja Matti Saukon paluu kentälle toi lisäpontta erityisesti vaihtopeliin - pomppu todellakin kulki! Peli oli alusta loppuun hyvin Koplan hallinnassa eikä Seinäjoen JymyJussit päässeet siihen juuri mukaan. Ottelu päättyi tuloksin 2-0 (8-0, 9-4).Kopla otti heti ensimmäisessä vuorossa pelistä otteen eikä päästänyt siitä irti. Rautaisella ulkopelillä JymyJussit pidettiin ensimmäisessä jaksossa täysin nollilla. Kopla oli sisällä lähes pitelemätön, lyöjäkaarti oli vireessä ja etenijistö rakensi ansiokkaasti tilanteita ja kotiutettavaa. Tärkeä avauspinna tuli heti ensimmäiseen vuoroon lyöjätykki Patrik Wahlstenin iskemänä ja Jasperi Luoman tuomana. Juoksujuhla jatkui - Wahlsten aloitti kotiuttaen Patrik Vartaman, tästä Matti Latvala jatkoi kotiuttaen näyttävän paluun tehneen Matti Saukon ja Teemu Nikkanen niittasi vielä kunnarin päälle - kotiin etenivät Jasperi Luoma ja Aapo Kinnunen ja tilanne oli 6-0.


Kolmanteen vuoroon Elias Pitkänen ja Wahlsten niittasivat vielä juoksun mieheen, näiden tuojina Vartama ja Saukko. JymyJussit sai jaksolla aikaan kolmostilanteita mutta Koplan vahvan ulkopelaamisen myötä ei juoksuja. Jakso päättyi lukemin 8-0 ja kolmostilantein 11-8.


Hurmos jatkui heti toisen jakson alkuun - Nikkanen pääsi yllättämään JymyJussien takakentän ja iski ottelun toisen ja uransa 40. kunnarin. Kotiin tällä etenivät Saukko ja Pitkänen. Wahlsten jatkoi varmoin ottein ja kotiutti Nikkasen. JymyJussit sai sisäpeliään hieman auki ja lähti perään, kun Valtteri Hämäläisen nopea mutta korkea polttoheitto Markus Hallasuon lyönnistä ei ennättänyt polttamaan Miska Mäkiviitaa. Hallasuo iski seuraavan lyönnin samaan suuntaan ja se kimposi räpylästä aina nurmikolle saakka ollen kahden juoksun arvoinen, tuojina Matias Litmanen ja Veeti Kokko.


Kopla ei tästä hätkähtänyt, vaan otti lisää etumatkaa. Vartama katsoi, ettei Latvalan lyönti jää räpylään ja toi tilanteeksi 5-3. Wahlsten löysi kentästä taas tilaa ja kotiutti Pitkäsen sekä kokoonpanoon paluun tehnyt Aapo Kinnunen iski kotiin Jasperi Luoman. Kolmannessa vuorossa jokerit hoitivat homman hieman päinvastaisessa järjestyksessä, kun Wahlsten löi itsensä suoraan kakkoselle ja viimeisenä lyöjänä ollut Saukko hoiti hänet kotiin. Saukko oli tähän mennessä vaihtanut ja tuonut ansiokkaasti ja nyt tilille tuli vielä lyöty. Viimeiseen vuoroon mahtui vielä yksi juoksu Koplan parivaljakko Nikkanen - Pitkänen toimittamana sekä JymyJussien kavennusjuoksu Matias Litmasen lyömänä ja Veeti Kettusen tuomana. Jakso päättyi tulokseen 9-4 ja Kopla juhli voittoaan! Koko ottelun kolmostilanteet 28-16.

Illan lyötyjen päätähtinä toimivat lyöjäjokerit Nikkanen 2+5/3 ja Wahlsten 5/1. Lisäksi Latvala löi kaksi sekä Pitkänen, Kinnunen ja Saukko yhden mieheen. Etenijöistä Vartama, J. Luoma, Saukko ja Pitkänen toivat juoksuista kolme mieheen. Ottelussa oli yleisöä 1088, Kopla kiittää!


Katso alta lehdistötilaisuuden tallenne
Katso alta Arsedelin juoksukooste

Koplan seuraava ottelu maanantaina 3.6. klo 18.00 Sotkamon Jymyn vieraana. Seuraava kotiottelu keskiviikkona 5.6. klo 18.00, vastaan saapuu Hyvinkään Tahko. Otteluliput myynnissä Koplakaupassa!


 

Ykköskopla otteli Kuopiossa


Ykköskoplalle ei tänään irronnut reissusta pisteitä, vaikka ulkopeli oli pääosin hyvää. Vähäisistä kolmostilanteista ei saatu tehtyä kuin kaksi juoksua, joten Puijon Pesis otti ottelusta voiton tuloksin 1-0 (5-1, 1-1). Koko ottelun kolmostilanteet 13-4.


Ykköskoplan juoksuntekijöinä (lyöjä-tuoja) Santeri Pasi - Ville Pesu sekä Jani Hoteila - Toni Tossavainen. Joukkueen pelinjohtaja Eero Pitkänen kommentoi, että voitto meni tänään ansaitusti Kuopioon.


- Ulkona oli kahta lyöntiä lukuunottamatta hyvää peliä. Sisällä huonoa suorittamista kaarella, etenemässä ja mailanvarressa. Puijolle ansaittu voitto tänään.


Ykköskoplan seuraava kotimatsi perjantaina 31.5. klo 18.00 ja vastaan saapuu Koskenkorvan Urheilijat. Tervetuloa!


Comentarios


bottom of page