top of page

Tiukka taisto päättyi KeKin voittoon - KPL pelaa Talvisuperin pronssiottelussa

tuloskuva, jossa Kouvolan Pallonlyöjien pelaaja Patrik Wahlsten sekä tiedot ottelun tuloksesta

Taistelu oli tiukkaa - ulkopeli oli Kouvolan Pallonlyöjillä hallussa mutta sisäpeli sakkasi. Kempeleen Kiri oli vireämpi ja vei niukan voiton ottelusta tuloksella 2-0 (1-0, 2-1). KPL pelaa sunnuntaina 7.4. klo 12.00 Talvisuperin pronssiottelussa ja vastassa on Manse PP, joka hävisi hieman vaisulla esityksellään Joensuun Mailalle välierässä 0-2.Ulkopelaaminen oli pitkin peliä vahvaa mutta sisällä KPL ei onnistunut kasvattamaan pistesaldoa useista hyvistä yrityksistä huolimatta. Sisäpeli sakkasi, tuli turhia kärpäspaloja, vastustajan lukkari oli hyvin pelissä mukana, matalan linja tuntui vaihtelevan ja kakkostuomarilla oli tänään todella tarkka silmä. 


KPL aloitti välieräottelun vahvasti ulkoa Matti Latvalan voitettua hutunkeiton. Kempele huusi väärää, lyöjät löi, Kouvola otti kopit ja etenijät pois. Ulkopelaaminen oli vahvaa eikä kaveria päästetty etenemään. KPL:n ensimmäinen sisävuoro aloitettiin rytinällä ja miestä saatiin taidokkaasti kentälle kolmostilanteeseen saakka kaksikin kertaa mutta juoksutili jäi avaamatta. 


KeKi sai ensimmäisen kolmostilanteensa vasta kolmannessa sisävuorossa mutta ei tästä onnistunut tekemään juoksua. Pitkänen taituroi lautasen ääressä ja muun ulkokentän avulla tilanne oli kolmannen aloittavan jälkeen edelleen 0-0. 


Neljännessä vuorossa Tommi Mäentausta pelasti takakentällä upeasti KeKin potentiaalisen kunnarin syntymisen, kun kaivoi pallon hallin muun kaluston alta ja poltti lyöneen Perttu Ollin kakkospesälle. Ollin edellä edennyt Markus Keski-Petäjä ei ehtinyt tällä lyönnillä myöskään kakkospesää pidemmälle mutta lopulta KeKi sai kolmostilanteita aikaan - ja juoksun, jonka lyöjänä Ossi Meriläinen ja tuojana Teemu Hollanti. Viimeisessä sisävuorossa KPL ei yrityksistä huolimatta päässyt takaa-ajoon ja jakso päättyi KeKin vaivoin saaman juoksun myötä 1-0. 


Ensimmäisen jakson kolmostilanteet olivat tasan 4-4. 


Toinen jakso aloitettiin sisältä ja lyönti kerrallaan rakennettiin kolmostilanne ja siitä juoksu - lyöjänä Teemu Nikkanen ja tuojana Patrik Vartama. Koko lyöjäkierros käytiin läpi mutta lisää juoksuja ei KeKin ulkokenttä laskenut läpi. Ensimmäinen ulkovuoro taputeltiin samalla vireellä palo kerrallaan upeilla ulkopelisuorituksilla. KeKi sai kolmostilanteita aikaan mutta juoksuja niistä ei annettu.


Sami Haapakosken läpilyönnillä KeKi tuli toisen lopettavalla ensin tasoihin, juoksun tuojana Perttu Olli, ja Matti Korhosen viimeisellä lyönnillä Antti Korhonen juoksi tilanteeksi 2-1. KeKin vire jatkui kolmannen aloittavalla vahvoilla ulkopelisuorituksilla eikä KPL meinannut saada miestä kakkospesää pidemmälle. KPL kuitenkin piti ulkopelinsä vahvana eikä antanut KeKille mahdollisuuksia pidentää etumatkaa. Neljännellä sisävuorollakaan ei yrityksistä huolimatta päästy enää takaa-ajoon ja peli päättyi KeKin voitonjuhlaan. 


Koko ottelun kolmostilanteet 10-8. 


Katso Arsedelin juoksukooste 

Ottelun tuloksen myötä KPL pelaa Talvisuperin pronssiottelussa sunnuntaina 7.4. klo 12.00 Manse PP:tä vastaan. Liput Ticketmasterista ja Ruutu+ näyttää ottelun suorana!


Seuraavan ottelun ennakkokuva, jossa tiedot tulevasta ottelusta.

Comments


bottom of page