top of page

Timo Ruotsalaisesta KPL:n myyntipäällikkö

Kouvolan Pallonlyöjien myyntipäällikkönä aloittaa 1. marraskuuta Timo Ruotsalainen. Ruotsalainen on toiminut aiemmin Lehtikannan ja Scanwebin palveluksessa, jossa mies työskenteli 24 vuoden aikana myynnin parissa.

Kouvolasta kotoisin oleva 55-vuotias Ruotsalainen pelasi juniorina KPL:n junioreissa ja on seurannut aktiivisesti KPL:n toimintaa katsomosta.

– KPL on perinteikäs ja menestynyt kouvolalainen seura. Menestystä on tullut paljon ja sitä on myös tulossa. Katsojana KPL:stä on välittynyt seurana hyvä meininki ja eteenpäin on menty koko ajan. Junioripuoli on KPL:ssä otettu hyvin huomioon, joten tulevaisuus näyttää hyvälle, Ruotsalainen kertoo.

– Valintaprosessi oli onnistunut. Oli hyviä hakijoita, siksi se myös hieman venyi. Haluttiin tehdä valinta huolella. Timolla on kokemusta myyntityöstä ja hän tuntee hyvin kouvolalaista yrityselämää, KPL:n puheenjohtaja Jyrki Hyttinen kommentoi.

Timo Ruotsalainen aloittaa myyntipäällikkönä 1. marraskuuta


Ruotsalaisen mukaan hänen tärkein tehtävänsä on KPL:n myynnin tekeminen.

– Alkuun totta kai pitää tutustua olemassaoleviin kumppaneihin, siellä on hyvä pohja olemassa. Uusien kumppanien etsiminen on aina hankalampaa, mutta hyvät eväät ovat olemassa, sillä joukkue on iskukykyinen, Ruotsalainen jatkaa.

KPL:n organisaatio muuttuu hieman edellisistä vuosista, sillä varsinaista toiminnanjohtajaa ei seurassa tällä hetkellä ole. Työtehtävien uudelleen organisoinnilla KPL pyrkii kehittymään entistä parempaan suuntaan.

– Meillä on kasattu toimistolle selkeä tiimi, jossa jokaisella on oma vastuualueensa. Timolle tästä lohkeaa myyntipuoli. Myös hallituksen rooli korostuu, sillä vastuuta jaetaan, Hyttinen toteaa.

Lisätietoja:

Timo Ruotsalainen, 040 0282900

Jyrki Hyttinen, 050 3297333

Comments


bottom of page