top of page

"Tiistaina nähdään erittäin hyvä ottelu"KPL ja Tahko jatkavat tiukkaa vääntämistä puolivälieräsarjassa tiistaina KSS Energia Areenalla. Ottelu alkaa jo klo 17.30. KPL:n kärkietenijä Tommi Mäentausta odottaa tiistain ottelusta jälleen tasaista vääntöä voitosta. Otteluvoitot ovat nyt 1 - 1, kolmella voitolla etenee jatkoon.-Uskon, että nähdään erittäin hyvä ottelu. Sopivasti on sähköä ilmassa ja kumpikaan ei lähde varmasti peruuttelemaan. Me lyödään laadukkaasti kotiutukset ja tehdään palojen paikoista palot, Mäentausta summaa voiton ratkaisun.

Tommi Mäentausta on tuonut kahdessa ottelussa jo viisi juoksua


Kaksi edellistä kamppailua ovat olleet kotijoukkueen juhlaa. KPL vei avauskamppailun 1-0 (5-2, 6-6) ja sunnuntaina Tahko oli parempi 1-0 (5-5, 4-2) tuloksella. Avausotteluiden tehokkaimmat kotiuttajat KPL:n Matti Latvala 2+4 ja Tahkon Juha Niemi 0+8 ovat varmasti kuumassa illassa merkityt miehet, joilta on lupa odottaa tylyjä ratkaisuja. Sunnuntaina Tahkon kärki Teemu Nurmion loukkaantuminen pelin lopussa toi tummia pilviä Tahkon peliin, mutta jää nähtäväksi, missä kunnossa Nurmio tiistaina on.


-Nämä ovat kauden parhaat pelit. Toivon, että yleisössä on mökää, nyt ei tarvitse säästellä sielläkään, Mäentausta lähettää terveiset kotiyleisölle.


Otteluisäntänä: Voima Gold

Pub Old Tomin jälkipeleissä KPL:n pelaaja
Comments


bottom of page