top of page

Tiistaina jatkuu - edessä vierasottelu Seinäjoella


Juhannustauolta on palattu sorvin ääreen ja ottelut jatkuvat vieraspelireissulla Seinäjoelle, jossa Unico Areenalla kohdataan Seinäjoen JymyJussit tiistaina 25.6. klo 18.00.


Viime viikko oli lyhyt ja ytimekäs - maanantaina Kiteeltä lähdettiin kotimatkalle tyhjin taskuin ensimmäistä kertaa tälle kautta ja keskiviikkona kotiareenalla otettiin Vedosta mittaa ja kotareiden kautta napattiin revanssista voitto ja kaksi pistettä. Peli ei ollut ollenkaan parasta mutta taistelutahtoa riitti.


JymyJussit kohdattiin kotikentällä toukokuun lopussa juoksujuhlissa, joissa Koplalla oli todella hyvä vire päällä niin sisä- kuin ulkopelissä. Pelinjohtaja Petri Tuuva kuitenkin muistuttaa, että hereillä on oltava alusta asti, sillä taistelutahtoa on puolin ja toisin.


- Huomenna on oltava hereillä pelin alusta asti. JymyJusseilla on hyvä lukkari, jonka kanssa on oltava tarkkana. Sisäpelissä heillä on kolme todella vaarallista lyöjää, tarkkana on siis oltava, pelinjohtaja Petri Tuuva summaa.


Sarjataulukossa JymyJussit on tällä hetkellä sijalla 11, otteluita heillä on 13, joista voittoja 3 ja pisteitä on kertynyt 11.Seuraavat ottelut


Perjantaina 28.6. klo 18.00 pelataan viikon toinen vierasottelu mutta hieman lähempänä eli Imatralla. Viikonloppuna pelataan miesten ja poikien Itä-Länsi -ottelut Jyväskylässä ja Koplasta miesten Idän joukkueessa mukana Patrikit Vartama & Wahlsten.


Seuraava kotiottelu pelataan keskiviikkona 3.7. klo 18.00 ja vastaan kuumaan matsiin saapuu Sotkamon Jymy. Osta otteluliput Koplakaupasta!

Comments


bottom of page