top of page

Tiistaina 3.8. vieraaksi Hyvinkään Tahko


Kuva: Markku Lintula

Tiistaina 3.8. KPL saa vieraakseen Tahkon Hyvinkäältä. Tahko saapuu Kouvolaan voitto takataskussaan; sunnuntaina se kukisti Koskenkorvan Urheilijat kotonaan jaksoin 2-1. Pallonlyöjät ja Tahko kohtasivat toisensa kuluvalla kaudella jo kertaalleen Hyvinkäällä kesäkuussa. Tuolloin KPL vei tiukan ottelun nimiinsä jaksoin 0-1 (4-4, 1-3). Ottelun ratkaisi Matti Latvalan kunnari viimeisessä vuoroparissa.


Sarjataulukossa KPL on toisena, Tahko puolestaan kahdeksantena. Kopla on voittanut pelaamistaan 19 ottelusta 16. Tahkolla on toistaiseksi 20:sta ottelusta 10 voittoa ja 10 tappiota. Huomisen ottelua kävi ennakoimassa Jasperi Luoma. Hän totesi, että sisäpeliä on saatava aukeamaan, jos Tahkolle meinataan pärjätä. Välillä tilanteita saadaan, mutta kotiutus ei onnistu. Välillä taas ei saada edes tilannetta rakennettua. "Kyl meiän pitää nyt pystyy tohon sisäpeliin keksiä jotain, et miten se saadaan parannettua. Ja kyllä me keksitäänki, että meillä on nyt tässä - mietitään yhessä ja pidetään palaveri, että mitä voidaan tehdä paremmin. Ja aiotaan parantaa", Luoma ilmoitti.


Omasta pelistään Jasperi Luoma totesi, että ensin tuntui sisäpeli toimivan paremmin ja nyttemmin ulkopeli. Ulkopeli hänelle on perinteisesti ehkä ollut se vahvempi osa-alue, joten hyvä alku nimenomaan sisäpelissä tuli ehkä miehelle itselleenkin yllätyksenä. Tavoitteena olisi, että kumpikin osa-alue alkaisi toimia tasavahvasti.


Kouvolalaiskatsojat muistavat varmasti Koplassa pelanneet lyöjäjokeri Juha Korhosen, samoin kuin etenijän ja ulkokentällä kopparina pelaavan Teemu Nurmion. Luoma haluaisi kiinnittää katsojien huomion tiistain pelissä kummankin joukkueen etukenttään. Koplan etukentällä häärää yleisöä mielellään viihdyttävä Valtteri Luoma, kun taas Tahkossa siepparin tontilla häärii toinen KPL-kasvatti Kristian Malikine, joka pelaa etukentällä todella uhkarohkeaa peliä. "Välillä tulee osumiakin. Aika kovalla vauhdilla sähistelee siinä, niin kannattaa seurata, miten niiden peli siinä sitten vaikuttaa ja saako yleisöä mukaan touhuun."


Jasperilta kyseltiin myös, miten epävakainen sää vaikuttaa pelaamiseen. Hän totesi, että kun mailat ovat märkiä sadesäällä, niin erityisesti lyhyiden taitolyöntien lyöminen vaikeutuu. Tarkkoihin, kierteisiin lyönteihin pystyäkseen täytyy saada hyvä osuma palloon, joten tarkkuutta se erityisesti vaatii. Hän mainitsi itse pelaavansa erityisen mielellään ulkopeliä sadesäällä. "Jotenkin märkä kenttä on sellanen sopiva itselle. En tiedä, mistä johtuu, mutta se tuntuu kivalta pelata märällä kentällä ulkopeliä", Luoma tokaisi.


Jasperi Luoma, Tommi Mäentausta ja Valtteri Hämäläinen (Kuva: Raine Martikainen)

Kouvolan Pallonlyöjät vs. Hyvinkään Tahko tiistaina 3.8. klo 18:00


Lippuja myydään ennakkoon toimistolla pelipäivänä klo 14 asti. Edenred, Smartum ja Eazybreak käyvät myös maksuvälineinä.


Liput verkossa.


Lippujen hinnat ennakkoon/portilta ostettuina:

Aikuiset 17 € / 20 €

Opiskelijat ja eläkeläiset 12 € / 15 €

7-17v. 5 € / 10 €

Alle 7v. ilmaiseksi


Kopla toivottaa yleisön lämpimästi tervetulleeksi! Portit avataan kello 17:00.


KSS Energia Areena tarjoaa kaikille terveysturvalliset puitteet nauttia ottelusta livenä.

Koronaohjeet:

1) Ethän tule otteluun missään nimessä sairaana tai koronalle altistuneena.

2) Huolehdi käsihygieniasta, yski ja aivasta hihaan.

3) Käytä kasvomaskia oman harkinnan mukaan muun muassa jonotustilanteissa ja ylläpidä riittävä etäisyys muihin kuin samassa seurueessa oleviin.

4) Älä istu "Kausikorttipaikka"-tarralla tai muuten merkattujen paikkojen viereen tai itsellesi vieraan ihmisryhmän viereen, vaan jätä vähintään yksi istuin väliin.


Nähdään pelissä!

Comments


bottom of page