top of page

Tiistain neljännen välierän lipunmyynti käy kuumana – ennakkolippuja saatavilla toimistolta ja Vetur


Kouvolan Pallonlyöjillä on tiistaina hieno mahdollisuus varmistaa finaalipaikka toisena vuotena putkeen kotoisalla KSS Energia Areenalla. Neljäs välieräottelu Sotkamon Jymyä vastaan alkaa klo 17.00. Portit Areenalle aukeavat klo 16.00.

Viikonlopun aikana ennakkolippuja on myyty lähes saman verran kuin perjantain toiseen välierään yhteensä. Odotettavissa on kauden ennätysyleisö 3500–4000 katsojaa, joten oma paikka kannattaa varata etukäteen. Suosittelemme saapumaan otteluun ajoissa ruuhkien välttämiseksi.

Ennakkoon paikkalipun voi ostaa KPL:n verkkokaupasta (avoinna 24 h), KPL:n toimistolta (avoinna maanantaina klo 10.00-19.00) ja kauppakeskus Veturin Arnoldista (maanantaina klo 16.00–20.00, tiistaina klo 10.00–13.00). Koplakortille voi ladata välierälippuja KPL:n toimiston kautta tai irtolipun voi ostaa myös lipunmyynnistä. Runkosarjan kausikorttipaikka pysyy voimassa myös välierissä, mutta pääsylippu pitää lunastaa otteluun erikseen jommallakummalla aiemmin mainitulla tavalla.

Kannattaja- ja klubikortit oikeuttavat sisäänpääsyyn myös pudotuspeleissä.


Lippujen hinnat:

Välierissä voit ostaa paikkalipun kaikkiin katsomonosiin.

Paikkalippujen hinta on aikuisilta 23€, opiskelijoilta ja eläkeläisiltä 18€ ja 7–17-vuotiailta lapsilta 10€. HUOM! Verkkokaupassa rivi 1 on kentän tasolla.

Liput voi ostaa myös ilman paikkaa, jolloin hinnat ovat aikuisilta 18€, opiskelijoilta ja eläkeläisiltä 13€ ja 7–17-vuotiailta lapsilta 5€. Ilman paikkalippua vapaana ovat E- ja B2-katsomo, jotka ovat numeroimattomat.

Pyydämme varautumaan todistamaan alennuksen oikeuttavan eläkeläis- tai opiskelijakortin.

KSS Energia Areenan lipunmyyntipisteet

KSS Energia Areenalla lipunmyyntipisteitä on kolme. Pääsisäänkäynti teatterin portilla ohjaa suoraan D-katsomoon, Ässätornin lipunmyyntipiste on kotipesän takana ja jäähallin lipunmyyntipiste kakkospuolella. Autojen parkkitilaa löytyy Kuntotalon edestä, Ässätornilta ja Sumulaakson isosta parkista.

KPL:n verkkokaupasta voi ostaa liput ennakkoon joko paikkavarauksella tai ilman. Liput tulevat verkkokaupasta sähköpostiin ja ne voi halutessaan tulostaa. Jokaisen sisääntuloportin kautta on mahdollisuus tulla verkkokaupan lipulla.

KSS Energia Areenan lipunmyyntipisteiltä ei voi ostaa paikkalippuja. Areenan lipunmyyntipisteiden liput ovat ainoastaan ilman erillistä paikkaa, joten suosittelemme ostamaan liput ennakkoon verkkokaupasta. Jokaisella sisääntuloportilla maksutapana käteinen tai pankkikortti. Lisäämme tiistain otteluun lipunmyynnin sujuvuutta avaamalla useampia linjastoja kentälle.

KPL:n toimiston yhteystiedot:

Salpausselänkatu 40 (3. krs.) Kouvola 040 3586719 | toimisto@kouvolanpallonlyojat.fi Toimisto avoinna arkisin klo 10.00-15.00 (ma 2.9. poikkeuksellisesti klo 10.00–19.00).

Comentarios


bottom of page