top of page

Talvisuperin toinen peliviikonloppu edessä Seinäjoella - vastassa Seinäjoen JymyJussit ja Alajärven Ankkurit

Kouvolan Pallonlyöjien Valtteri Luoma ottaa pallon kiinni pesällä, kun vastustajan pelaaja syöksyy pesään.

Kouvolan Pallonlyöjien Talvisuperin toinen peliviikonloppu koittaa tulevana viikonloppuna 17.-18.2. Seinäjoki Areenalla. Ruutu+ -palvelu näyttää viikonlopun ottelut suorana.


KPL pääsee kunnolla Talvisuperin makuun viikonlopun tuplassa lakeuksilla. Pesishuumaa on luvassa lauantaina klo 14.30 ottelussa JymyJusseja vastaan ja sunnuntaina klo 15.00 ottelussa Alajärven Ankkureita vastaan.


KPL:n kapteenistoon kuuluva etenijäkunkku Patrik Vartama kertoo talvikauden menneen hienosti ja joukkueen jo odottavan viikonlopun pelejä.


Kuukausi alkaa olemaan viime pelistä taas aikaa, niin pelitatsin pitäisi olla kohdillaan ja odotamme viikonloppua innolla!

Molemmat viikonlopun vastustajat ovat pelanneet Talvisuperia jo parin ottelun verran - lauantain vastus JymyJussit on kahminut itselleen 4 pistettä ja sunnuntain vastus Alajärven Ankkurit 3 pistettä.


KPL on kohdannut molemmat viikonlopun vastustajat viimeksi heinäkuussa.


Talvella ei olla näitä joukkueita vastaan päästy pelaamaan, niin mukavaa vaihtelua meillekin ja Seinäjoen halli on myös mieleinen, Vartama summaa.

Kouvolan Pallonlyöjien Patrik Vartama pelitunnelmissa, iloitsee onnistumisesta


Talvisuperia on tuttuun tyyliin tarjolla koko viikonlopuksi Seinäjoella ja Ruudussa.


Viikonlopun otteluohjelma:


LA 17.2.

klo 11.00 Manse PP - Alajärven Ankkurit

klo 14.30 Kouvolan Pallonlyöjät - Seinäjoen JymyJussit

klo 18.00 Vimpelin Veto - Haminan Palloilijat


SU 18.2.

klo 11.30 Haminan Palloilijat - Hyvinkään Tahko

klo 15.00 Alajärven Ankkurit - Kouvolan Pallonlyöjät

klo 18.00 Vimpelin Veto - Seinäjoen JymyJussit


 

Seinäjoki Areenan erikoissäännöt


  • Harhaheitolla edetään omalla vastuulla. Jos pallo jää heitettäessä etuverkkoon pelaamattomiin, etenijät voivat edetä vapaasti seuraavalle pesälle.

  • Pelinjohtaja valitsee kopin tai pudotuksen, jos pallo osuu lyönnistä etuverkkoon tai kattorakenteisiin tai menee lyönnistä kattorakenteiden yli tai läpi pudoten pelialueelle. Lyönnillä ei voi syntyä paloja.

  • Etuverkkoon jäävä koppilyönti ei haavoita tai tee turvattomiksi etupesiltä irti olevia etenijöitä eikä kolmospesältä ns. ”kumuralähtöä” hakevaa pelaajaa.

  • Lyönti on laiton, jos se jää kotipesästä katsottuna ensimmäiseen etuverkkoa kannattelevaan katossa olevaan palkkiin tai sen etupuolelle. Lyönti on myös laiton, jos pallo menee kattorakenteiden läpi pudoten varsinaisen pelialueen ulkopuolelle.

  • Läpilyönnillä, joka menee läpi koskematta selvästi ulkopelaajaan, lyöjä ja kaikki kentällä olevat etenijät voivat edetä vapaasti yhden pesän yli ja sen jälkeen omalla vastuulla.


Comments


bottom of page