top of page

Taistelu kärkipaikoista – KPL matkustaa Vimpelin vieraaksi Ruudun päälähetykseen


Tommi Mäentausta on tuonut jo 38 juoksua


Sunnuntaina nähdään kiivas taistelu kärkisijoista, kun sarjakolmonen KPL matkustaa sarjanelosen Vimpelin Vedon vieraaksi. Ottelu nähdään Ruudun päälähetyksenä klo 16.00.

KPL saa sairastuvalta vahvistusta kokoonpanoon, kun kapteeni Anssi Lammila pukee peliasun yllensä. Perjantaina poissa ollut Jere Dahlström on myös mukana, kun KPL hakee pisteitä Saarikentältä. Kolme ottelua pelannut Saku Kapanen on sunnuntaina pelinjohtajana Iiro Haimin toipuessa.

Joukkueet kohtasivat 17. heinäkuuta Kouvolassa, jolloin KPL voitti 2–0 (5–4, 6–1). Viime kaudella joukkueet taistelivat SM-pronssista ja KPL kumosi vuosien tauon jälkeen Saarikentän kirouksen makealla vierasvoitolla.

Anssi Lammila tekee paluun kokoonpanoon


Vimpelin Vedon miehistö uusiutui tälle kaudelle, mutta nuorekas joukkue on esiintynyt viime aikoina vahvasti. Joukkueen pelin kantavat voimat Mikko Kanala ja Perttu Ruuska ovat saaneet taustatukea Olli Heikkalalta ja Elmeri Anttilalta. Veto on kolmen ottelun voittoputkessa.

KPL:n kärki Tommi Mäentausta on pelannut yhtä lukuun ottamatta kaikki KPL:n ottelut. Etenijätilaston kärkipaikkaa havitteleva Mäentausta ei ole osoittanut hyytymisen merkkejä, vaikka pelitahti on kuormittanut miestä äärimmilleen. Myös sunnuntaina Mäentaustan nopeita jalkoja tarvitaan.

Tilastoykköset:

Lyöjätilasto: Janne Mäkelä 3+45 (7.) Jere Dahlström 0+67 (1.)

Etenijätilasto: Mikko Kanala 35 (3.) Tommi Mäentausta 38 (2.)

Kärkilyöntitilasto: Perttu Ruuska 145 (1.) Tommi Mäentausta 114 (7.)

Comments


bottom of page