top of page

Sunnuntaina Vimpelissä alkukauden kärkikamppailu

Päivitetty: 21. toukok. 2023


Kouvolan Pallonlyöjät matkustaa sarjakärkenä sunnuntaina Vimpelin Saarikentälle. Vastaan asettuu kakkosena oleva Vimpelin Veto.


KPL on ainoana joukkueena Superpesiksessä täysillä sarjapisteillä. Veto menetti pisteen Pattijoella, mutta onnistui voittamaan kotiutuslyöntikilpailun päätteeksi. KPL:n pelinjohtaja Iiro Haimi odottaa Koplalta vahvaa peliä.


- Varmasti molemmille hyvä mittari, missä mennään tällä vaiheessa. Tavoite on, että pystytään Vimpelissä voittamaan. Viime kaudella oltiin hyvin mukana, se ei nyt riitä. Pitää olla voittamassa, se on yksi teema. Ulkona ollaan pelattu valtaosa hyvin, sisäpelissä on tehty ihan hyvin tilanteita ja jokerit ovat kotiuttaneet. Säännöllisesti on tehty tilannetta ja pitää nostaa myös se, että on tehty peräpäästä yksittäisiä juoksuja.

KPL:n jokerit Patrik Wahlsten ja Teemu Nikkanen ovat olleet hyvässä iskussa


Viime kauden mestarin päänahka kelpaisi Koplalle hyvin, mutta helpolla se ei tule. Haimin mukaan isäntäjoukkueen pelistä on vaikea löytää heikkoja kohtia.


- Ulkopelissä ei ole heikkoja lenkkejä ja on sellainen tasainen porukka. Sisäpelissä varmasti sarjan kovin lyöntivoima. Jatkuva uhka on läpilyönteihin, Haimi pohtii.


Sunnuntaina ottelu alkaa klo 16.00 Ruudun Fanikameran välityksellä. Vimpelissä SM-kultaa kahdesti vuollut KPL:n Arttu Ruuska pelaa 200. ottelunsa Saarikentällä.


Videolla Arttu Ruuska


Comments


bottom of page