top of page

Simo Pyöriä palaa vahvistamaan KPL:n myyntiä


Useamman kauden ajan KPL:n myyntipuolella työskennellyt Simo Pyöriä palaa KPL:n toimistolle myyntitehtäviin. Urheilua vahvasti hengittävälle Pyöriälle paluu Koplan kelkkaan tapahtui nopeasti.

– Upeaa päästä takaisin työskentelemään pesiksen ja mahtavan KPL-yhteisön parissa! Vesasen Jari soitti torstaina ja kyseli kiinnostusta hypätä mukaan kelkkaan ja maanantai-iltapäivästä sitä oltiinkin jo toimistolla käymässä asioita läpi. Paluu puolentoista vuoden jälkeen tutulle toimistolle tuntui kuin ei täältä koskaan olisi pois ollutkaan. Sellainen neljän kuukauden periodi tässä on tarkoituksena olla ja mahdollisesti palata sen jälkeen yrityspuolelle touhuamaan, Pyöriä kertoo.

Pyöriän vastuualueena on ennen kaikkea teemapelin lipunmyynti. KPL tavoittelee kaikkien aikojen ennätysyleisöä Tenavaleirin avausottelussa sunnuntaina 8. heinäkuuta Kouvolan Pallonlyöjät–Kiteen Pallo-ottelussa. Edellinen yleisöennätys on kaudelta 2010, jolloin kolmatta finaaliottelua KSS Energia Areenalla seurasi peräti 5648 katsojaa.

– Focus on nyt etenkin tuon teemapelin myynnissä, mutta myös pudotuspelimyynti on tarkoitus aloittaa kumppaneille jo tässä vaiheessa. Osa energiasta menee varmasti Tenavaleirin suuntaan, ottelutapahtumissa auttamiseen ja muiden päivittäisten asioiden hoitoon, mutta lähtökohtaisesti aikaa tulee eniten käytettyä juuri kumppaniverkoston kanssa. Ruotsalaisen Tillellä on ollut pitkä ja yksinäinen talvi myynnissä, joten potentiaalisia kumppaneita on vielä jokunen kontaktoimatta. Ympäristö on minulle tuttu ja se varmasti auttaa pääsemään nopeasti vauhtiin. Kesän kumppanimyynnissä meidän ajatuksena on tarjota kaiken kokoisille yrityksille mahdollisuus lähteä KPL:n mukaan vaikka ihan pienelläkin panostuksella, Pyöriä jatkaa.

– Teemapelin idea on minusta loistava. Kotiavaus JymyJusseja vastaan oli monen vuoden tauon jälkeen sellainen peli, että KSS Energia Areenalla oli yli 3000 katsojaa. Uskon, että pystymme tarjoamaan kumppaneiden lisäksi myös Tenavaleiriläisille mahtavan pelielämyksen täyden katsomon hurratessa, Pyöriä päättää.

Teemapeliin tulevat liput myyntiin lähipäivinä.

Lisätietoja:

Timo Ruotsalainen Myyntipäällikkö 0400 282900 timo.ruotsalainen@kouvolanpallonlyojat.fi

Simo Pyöriä Kumppanimyynti 0400 488864

Comments


bottom of page