top of page

Seuraavaksi suunta Vimpeliin - ennakkohaastattelussa Elias Pitkänen


Ottelut jatkuvat Vimpelin Vedon vieraana Saarikentällä sunnuntaina 26.5. klo 16.00.


Eilen viimein kotona otettu puhdas voitto maistuu ja se osui tärkeään saumaan ennen yhtä kauden kovimmista matseista. Sunnuntaina vastassa on viime vuosien kärkinimi ViVe, joka aloitti kauden voitolla Fugepesiksessä ja on sen jälkeen vaiheillut muutaman pelin ollen sarjataulukossa tällä hetkellä kolmantena.


Otteluennakon haastattelussa on Elias Pitkänen, joka avasi eilen KPL-IPV -matsissa superpesisuransa kunnaritilin hienolla lyönnillä kotiyleisön hurratessa taustalla. Miltä Pitkäsen oma peli tuntuu?


Oma peli tuntui hyvältä. Peli peliltä paranee, kun on päässyt rytmiin kiinni.

Yksi kauden kovista vastustajista on edessä ja Pitkäsen mukaan joukkue suuntaa kovalla innolla huomiseen koitokseen Saarikentällä.


Hieno ja kova peli edessä, niin mikäs sen mukavampaa. Huomenna on ennustettavissa hyvää keliä, joten palloa lyödään jokeen!

Kopla kohtasi ViVen viimeksi Talvisuperissa, jossa se jätti yllättävän pelinjohtajamuutoksen kokeneen joukkueen nuolemaan näppejään edetessään itse lopputurnaukseen. Miten käy Saarikentällä - se nähdään huomenna!Kotiottelut jatkuvat ensi viikolla


Koplan seuraava kotiottelu pelataan keskiviikkona 29.5. klo 18.00, kun vieraaksi saapuu Seinäjoen JymyJussit. Liput otteluun ovat myynnissä Koplakaupassa.

Comments


bottom of page