top of page

Sarja vauhtiin Hyvinkäällä - Valtteri Hämäläinen odottaa juoksurikasta ottelua


KPL avaa Superpesiskauden sunnuntaina Hyvinkäällä Tahkoa vastaan klo 17.00. Tahkolla on jo yksi ottelu pelattuna, kun se voitti Fuengirolassa IPV:n 1-0 (5-2, 2-2).


KPL oli kevään harjoitusotteluissa vahva, se nappasi sekä IPV:sta ja Mansesta puhtaat voitot. KPL:n koppariksi loukkaantumisen jälkeen palaava Valtteri Hämäläinen on innoissaan sarja-avauksesta.


- Fiilikset on tosi odottavaiset. Heräsin jo neljän aikaan aamuyöllä odottamaan, että peli alkaa. Itse olen täydessä iskussa. Tiedetään hyvin millainen Tahko on, paljon vasureita on joukkueessa. Saa nähdä, millainen rosteri heillä on. Peruspilari on pysynyt samana, Nurmio on keulana ja sen jälkeen sitten vasureita. Toki siellä on myös pelinjohto vaihtunut Braggeen.


Joukkueet kohtasivat viime kaudella puolivälierissä, jolloin Tahko eteni välieriin. Pihkalan avara kenttä ja lämmin keli tietävät Hämäläisen mukaan juoksujuhlaa.


- Luulen, että pallo kulkee tänään lujaa. Sisäpeli on kyllä tänään avainasemassa, tehdään paljon juoksuja ja ulkona tiiviisti. Toivon, että meiltä joku luukkuläpäri tänään nähdään, Hämäläinen jatkaa.


Comments


bottom of page