top of page

Santeri Löppönen liittyy KPL:n sopimuspelaajaksi

KPL:n oma kasvatti Santeri Löppönen (20) liittyy Koplan sopimuspelaajaksi 1+1 vuotisella sopimuksella. Etenijäjokerin paikkaa edustusjoukkueesta hamuava Löppönen pelasi viime kaudella KPL:n A-pojissa ja Lahden Mailaveikkojen suomensarjajoukkueessa.

Löppönen aloitti pesäpallon pelaamisen suvun velvoittamana Haminassa 11-vuotiaana ja liittyi KPL:n junioreihin D-pojissa. Nopeajalkainen Löppönen kellotti edustusjoukkueen testeissä maaliskuun alussa nopeimman ajan 30 metrillä.

– Nopeus on valtti ja pyrin koko ajan paremmaksi etenijäksi. Sopimus syntyi aika nopeasti. Helmikuun alussa tuli mahdollisuus liittyä edustuksen rinkiin, ja siitä pari viikkoa Iivarinen kysyi haluaisinko lähteä halli-SM-peleihin. Viime viikko oli ensimmäinen kokonainen edustuksen mukana. Etenijäjokerin hommaan mut värvättiin, 3,73 testeissä kellottanut Löppönen kertoo.

Santeri Löppönen lyö vasemmalta puolelta

Löppönen on urallaan voittanut B- ja A-poikien SM-kultaa KPL:n paidassa. Kaudella 2016 Löppönen edusti Itää Kouvolan Itä–Länsi-viikonlopussa B-poikien joukkueessa. Lyhyt ajanjakso edustuksen mukana saa Löppösen jo suitsuttamaan harjoittelua.

– Erittäin ammattimaista toimintaa, pelaajista huolehditaan ja koko ajan yksilövalmennuksesta pidetään huolta. Kokonaisuus toimii seurassa hyvin. Pesiltä lähdöt ja reagointi on ne pääpointit. Voimaa tarvitsee aina lisää, mutta se tulee ajan kanssa. Meillä on kova taistelu etenijäjokerin paikasta, se motivoi kovasti ja halu pelata Superpesiksessä on kova, Löppönen myöntää.

Comments


bottom of page