top of page

Saarikentältä piste mukaan

Päivitetty: 27. toukok.


Lähellä käytiin ja toista jaksoa dominoitiin mutta tänään se ei riittänyt. Ulkopeli oli totutun hyvää ja sisäpeli vaihtelevaa. Kotareissa ei onnistuttu tänään tekemään tarvittavia juoksuja, joten ottelu Kouvolan Pallonlyöjien ja Vimpelin Vedon välillä päättyi tuloksin 2-1k (3-2, 1-3, 2-1k) ja Koplalle yksi piste mukaan.Kopla suoritti väkevän ulkopelialoituksen eikä Vetoa päästetty kakkospesää pidemmälle. Koplan sisäpeli ei alkanut sen riehakkaammin, kun miestä ei meinattu saada kentälle. Toiseen vuoroon joukkueet tulivat vahvemmin. Veto sai ensimmäisen juoksun Janne Mäkelän lyödessä ja Mikko Kanalan voittaessa niukasti kotipesäkilvan. Aleksi Lassila löysi perään kolmospuolelta tilaa ja kotiutti Elmeri Anttilan. Koplan pienten onnenkantamoistenkin saattelema ajolähtö ja Matti Latvalan pitkälle kantanut lyönti käänsi tilanteeksi 2-1, tuojana Tommi Mäentausta. Säilyvä ajolähtö päästi lyöjäjokerit töihin ja Teemu Nikkasen lyönti ja Vedon epäonnistunut polttoheitto sallivat Elias Pitkäsen juosta tilanteeksi 2-2.


Veto karkasi 3-2 johtoon, kun Jukka-Pekka Vainionpään kakkospuolen lyönti jäi polttelemaan räpylään. Juoksun toi Mikko Vihriälä. Kopla ei tätä pystynyt enää kaventamaan, joten jakso päättyi lukemin 3-2 ja niukoin kolmostilantein 6-7.


Toinen jakso alkoi nihkeästi mutta heti toisessa vuorossa Patrik Wahlsten niittasi lyönnin kakkospesää kohti ja räpylästä kimmoten se jatkoi matkaa kohti jokea tuottaen yhden juoksun ja kolmostilanteen - kotiin kirmasi Patrik Vartama ja kolmoselle Teemu Nikkanen odottamaan Wahlstenin seuraavaa keskikentän lyöntiä, jolla toi tilanteeksi 0-2.


Kolmannessa vuorossa Patrik Vartaman maalyönti karkasi takakentällä ja Tommi Mäentausta ehti edetä kotipesään saakka eikä kaukaa käynyt Vartaman kunnarikaan. Veto kavensi vasta viimeisellä vuorollaan tilanteeksi 1-3 Elmeri Anttilan lyömänä, Mikko Vihriälän tuomana. Muutoin Vedon tukkoisesta sisäpelistä ja Koplan lujasta ulkopelivireestä kertoo myös toisen jakson kolmostilanteet 9-15. Jakso päättyi lukemin 1-3 ja ottelu eteni kotiutuslyönteihin.


Veto aloitti kotarit ja onnistui tekemään viidestä parista kahdella juoksut, pareina (lyöjä-tuoja) Elmeri Anttila - Olli Heikkala sekä Jukka-Pekka Vainionpää - Mikko Vihriälä. Koplan kotiutusyrityksistä osa kantoi kopeiksi tai muuten sakkasi. Onnistuminen tuli Juha Korhosen lyönnillä Jasperi Luoman tuodessa. Paljon oli hyvää ja onnistunutta, vaikka tänään se ei riittänyt voittoon, mutta yksi piste lisättiin arsenaaliin.


Katso alta Arsedelin juoksukooste
Ottelut jatkuvat heti keskiviikkona, kun kotiareenalle saapuu vieraaksi Seinäjoen JymyJussit. Liput myynnissä Koplakaupassa!

Comments


bottom of page