top of page

Saarikentällä sunnuntaina kärkikamppailu


KPL:n kausi jatkuu kärkijoukkueiden kohtaamisella sunnuntaina, kun Vimpelin Saarikentällä vastaan asettuu sarjaa johtava Vimpelin Veto.


ViVe on napannut kahdeksasta ottelusta 20 pistettä, KPL on yhtä monessa ottelussa kerännyt 19 pistettä. Koplan kausi on alkanut vahvasti, vaikka torstain kotiottelu JoMaa vastaan jättikin parantamisen varaa. Kotiutuslyöntikisan jatkokierroksille venynyt kamppailu päättyi lopulta vierasjoukkueen voittoon. Myös ViVellä on tappio allaan, kun se hävisi perjantaina vierasottelunsa Pattijoen Urheilijoille supervuoron jälkeen.

Kotijoukkue Veto vahvistui tälle kaudella lyöjäjokeri Jukka-Pekka Vainionpäällä ja lukkari Teemu Kinnusella. Vainionpää on paukuttanut alkukaudesta jo 0+24 juoksua. KPL:n paras kotiuttaja Ossi Meriläinen on niitannut 0+17 kotiutusta. Vedon Mikko Kanala palasi numerolle kaksi perjantaina. Keväkierroksilla nuori Aleksi Lassila on hoitanut vaihtajan tehtävää kiitettävän hyvin (69 % teholla).


KPL sai viime kierroksella mukaan Teemu Nikkasen, joka olikin mailan varressa hyvässä iskussa. Nikkanen löi JoMaa vastaan 1+5 juoksua komeilla lyönneillä. Matti Latvala on sivussa kokoopanosta ja Juho Hacklin siirtyy lainasopimuksella sunnuntaina IPV:n paitaan. Numerolla kolme torstaina pelannut Iiro Nokkala teki vahvan paluun Koplan kokoonpanoon.

Ottelu alkaa kello 16:00 ja on katsottavissa Ruutu Fanikameran välityksellä.

KPL:n seuraava kotiottelu pelataan torstaina 16.6. kello 18. Tuolloin KSS Energia Areenalle saapuu Kankaanpään Maila.
Comments


bottom of page