Sähäkkä KPL nitisti Pattijoen Urheilijat


kpl pattu

Kouvolan Pallonlyöjät avasi kautensa voitokkaasti, kun joukkue selätti raahelaisjoukkueen täsmäkotiutusten ansiosta. Kouvolalaiset onnistuivat ottelun edetessä myös ulkopelissä, sillä PattU:n oli yhä vaikeampaa rakentaa tilanteita tai ehtiä kolmospesältä kotiin. KPL pelaa seuraavan kerran torstaina vieraskentällä, kun vastaan tulee JymyJussit.


DSC 3944

KPL sai ajolähtöjä ajolähtöjen perään, sillä vaihtolyönnit onnistuivat sarja-avauksessa hyvin – kotiutuksista puhumattakaan. Yksi todiste Koplan vahvasta sisäpelistä oli jokerina pelannut Toni Laakso, joka keräsi sunnuntaina rivilleen kolme lyötyä juoksua. Myös ykköspalkinnon pokannut Juho Hacklin oli vakuuttava mailan varressa (2 lyötyä, kärkilyönnit 6/7). 19-vuotias Iiro Nokkala debytoi KPL:n paidassa. Konsta Hyötyläinen oli nilkkavamman vuoksi sivussa.


DSC 3916

PattU sai ottelussa yllättävän monta vapaataivalta Joni Rytköseltä. Tällä kertaa kyseessä ei kuitenkaan ollut ainoastaan eteneminen kotipesästä ykköselle, sillä peräti kahdesti vierailijat saivat juoksun vapaataipaleen ansiosta. Vieraiden paras oli Paavo Pelto (kärkilyönnit 8/10).

Katso tilastot tästä.

Ottelun kuvat

teksti: Anni Saarela kuvat: Jukka Rasimus

viestinta@kouvolanpallonlyojat.fi

​TOIMISTON TAVOITAT:

Kouvolan Pallonlyöjät ry.
Salpausselänkatu 40, 3. kerros
45100 KOUVOLA
Puhelin: 040 358 6719
toimisto(at)kouvolanpallonlyojat.fi

​TOIMISTO AVOINNA:

Tiistai - perjantai
10:00 - 15:00

Viikonloppuisin
Suljettu

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram