top of page

Sähäkkä KPL nitisti Pattijoen Urheilijat


Kouvolan Pallonlyöjät avasi kautensa voitokkaasti, kun joukkue selätti raahelaisjoukkueen täsmäkotiutusten ansiosta. Kouvolalaiset onnistuivat ottelun edetessä myös ulkopelissä, sillä PattU:n oli yhä vaikeampaa rakentaa tilanteita tai ehtiä kolmospesältä kotiin. KPL pelaa seuraavan kerran torstaina vieraskentällä, kun vastaan tulee JymyJussit.


Toni Laakso ratkaisi toisen jakson

KPL sai ajolähtöjä ajolähtöjen perään, sillä vaihtolyönnit onnistuivat sarja-avauksessa hyvin – kotiutuksista puhumattakaan. Yksi todiste Koplan vahvasta sisäpelistä oli jokerina pelannut Toni Laakso, joka keräsi sunnuntaina rivilleen kolme lyötyä juoksua. Myös ykköspalkinnon pokannut Juho Hacklin oli vakuuttava mailan varressa (2 lyötyä, kärkilyönnit 6/7). 19-vuotias Iiro Nokkala debytoi KPL:n paidassa. Konsta Hyötyläinen oli nilkkavamman vuoksi sivussa.


Iiro Nokkala debytoi varmasti

PattU sai ottelussa yllättävän monta vapaataivalta Joni Rytköseltä. Tällä kertaa kyseessä ei kuitenkaan ollut ainoastaan eteneminen kotipesästä ykköselle, sillä peräti kahdesti vierailijat saivat juoksun vapaataipaleen ansiosta. Vieraiden paras oli Paavo Pelto (kärkilyönnit 8/10).

Katso tilastot tästä.

teksti: Anni Saarela kuvat: Jukka Rasimus

Comments


bottom of page