top of page

Runkosarjan viimeinen kotimatsi - Kopla taistelee vielä kolmossijastaKPL:n runkosarjan viimeinen kotimatsi pelataan perjantaina, kun KPL saa vastaansa Kempeleen Kirin. Ottelu alkaa KSS Energia Areenalla klo 18.00. Joukkueet kohtasivat Kempeleessä 29.7., jolloin KPL oli parempi 0-2 (3-6, 1-7) lukemin.


KPL on runkosarjassa sijalla neljä 56 pisteellä, kun runkosarjasta on jäljellä kolme ottelua. KPL:llä on vielä mahdollisuus nousta sijalle kolme, mutta se vaatii puhtaita voittoja lopuista otteluista. Vierasjoukkue KeKin sijoitus on melko varmasti runkosarjan jälkeen seitsemäs. KeKi on kerännyt 40 pistettä.


-Pudotuspelit lähenee, se pitää näkyä. Varmasti numeroiden valossa tiukka matsi on edessä. Millä tahtotilalla ollaan, hyvät suoritukset sitten seuraa perässä. Katsotaan millä kokoonpanolla päästään liikkeelle. Laajasta materiaalista on puhuttu ja kun sitä on, niin nyt sitä tarvitaan. Odottavaiset on fiilikset, pelinjohtaja Iiro Haimi kertoo.


Joukkueiden kokoonpanosta poissa ovat pienten vaivojen vuoksi KPL:n Ossi Meriläinen ja Ville Pesu. KeKin paras etenijä Onni Määttä on loukkaantumisen takia sivussa loppukauden.


-Viimeiset huilipäivät oli ennen tätä peliä. Nyt alkaa se rumba, välipäiviä ei sitten enää oikein tule. Se on yksinkertaista, pelataan ja levätään. Haetaan oikeaa tunnetasoa hommaan, ihmeitä ei enää pysty tekemään. Ulkopelissä on pari variaatiota, mitä vielä kokeillaan ja katsotaan otetaanko ne sitten käyttöön, Haimi miettii.


Otteluisäntänä: Kouvolan Asunnot

Pub Old Tomin jälkipeleissä Iiro Haimi

Comments


bottom of page