top of page

Puolivälierien lipunmyynti on alkanut!


Kouvolan Pallonlyöjien mestaruusjahti alkaa puolivälierillä lauantaina 5. syyskuuta kello 15:00. Vastustaja selviää keskiviikon valintatilaisuudessa, joka näytetään Ruutu+ -palvelussa kello 16.00. Joensuun Maila, Sotkamon Jymy ja Vimpelin Veto pääsevät valitsemaan vastustajansa Kiteen Pallosta, Hyvinkään Tahkosta, Seinäjoen JymyJusseista tai Pattijoen Urheilijoista. KPL saa vastaansa jäljelle jäävän joukkueen.

Puolivälierien lippujen hinnat:

Alle 15-vuotiaat: 10 € Muut liput: 20 €

Lippujen hinnat ovat samat sekä verkkokaupassa että portilla. Lippuja saa ostettua verkkokaupan lisäksi ennakkoon KPL:n toimistolta. Yritysvieraiden klubiliput puolivälieräotteluihin ovat 65 euroa kappale.

Kausikorttilaiset voivat ostaa lippunsa suoraan kausikortille

Klubikortit ja kannattajakortit oikeuttavat sisäänpääsyyn myös pudotuspelivaiheessa. Runkosarjan kausikortit eivät oikeuta sisäänpääsyyn pudotuspelivaiheessa, mutta niidenkin korttien paikkavaraukset säilyvät kauden loppuun saakka.

Kausikorttilaisilla on mahdollisuus ostaa ottelukohtaisia lippuja kausikortilleen. Lipun voi käydä ostamassa ennakkoon toimistolta. Verkon kautta ei valitettavasti voi ostaa lippua ennakkoon kausikortilleen.

Komentáře


bottom of page