top of page

Puolivälierät alkavat perjantaina - KPL kohtaa KeKin

Kouvolan Pallonlyöjien pudotuspelit alkavat perjantaina, kun joukkue kohtaa ensimmäisessä puolivälieräottelussa Kempeleen Kirin kotonaan. Ottelu alkaa KSS Energia Areenalla kello 17:30. Välieriin pääsyyn vaaditaan ottelusarjassa kolme voittoa.


Puolivälieräsarjan otteluohjelma:

Pe 27.8. KPL – KeKi klo 17:30, KSS Energia Areena, Kouvola

Su 29.8. KeKi – KPL klo 17:00, Säävälät Oy Areena, Kempele

Ti 31.8. KPL – KeKi klo 17:00, KSS Energia Areena, Kouvola


tarvittaessa

To 2.9. KeKi – KPL klo 17:00, Säävälät Oy Areena, Kempele

Pe 3.9. KPL – KeKi klo 17:00, KSS Energia Areena, Kouvola


Joukkueet kohtasivat runkosarjassa kahdesti. Kummallakin kerralla Kopla vei voiton. Heinäkuun alussa Kempeleessä pelatussa pelissä KPL oli etevämpi jaksoin 0-2 (4-8, 6-9). Kouvolan pelissä elokuussa Kopla onnistui viemään voiton vasta kotiutuslyöntikilpailun jälkeen jaksoin 2-1 (2-3, 5-4, 0-0, 1-0).


Kopla on keskinäisten otteluiden ja runkosarjasijoituksen (KPL 3., KeKi 6.) ehkä hienoinen ennakkosuosikki, mutta erittäin tasainen runkosarja osoitti kaikille joukkueille, ettei ennakkosuosikin asemalla yhtään mitään voiteta. KPL:n ja KeKin väliset ottelut olivat jo runkosarjassa äärimmäisen tasaisia, eikä ole mitään syytä olettaa, ettei näin jatkuisi myös puolivälieräsarjassa.
Puolivälieriä kävi ennakoimassa pelinjohtaja Iiro Haimi. Hän totesi olevansa joukkueen peliin runkosarjassa kokonaisuutena tosi tyytyväinen.

- Kyl me pelattiin suuri osa runkosarjaa hyvin ja taitojemme ihan ylärajoilla. Aina runkosarjaan mahtuu myös niitä hetkiä, kun peli ei ihan samalla tavalla kulje. Se kuuluu pelin luonteeseen, mutta kokonaisuutena todella tyytyväinen.


Puolivälieräsarjasta hän kertoi, että kun valittavana oli keskiviikkona vastustajaksi Kempeleen lisäksi Joensuun Maila, oli KeKi selkeä valinta Koplalle. Hän totesi, että valintaan vaikutti monikin asia. Muun muassa se, että JoMa on kokenut pudotuspelijoukkue, kun Kempele sen sijaan on ensimmäistä kertaa puolivälierissä.


Haimi povaa sarjasta äärimmäisen tasaista. KeKin huippukotiuttajien (Marko Pelkonen, Matti sekä Antti Korhonen) tilannemäärät pitää pystyä pitämään alhaisena ja mielellään pakottaa heistä joku rakentamaan tilannetta kotiutuksen tueksi, jotta voittojen tielle päästään. Lisäksi Kempeleen ulkokentästä on katsottu tiettyjä asioita, joihin keskitytään. Vaikka KeKi pelasikin runkosarjassa erittäin hyvää ulkopeliä, on sen ulkopelistä löydetty selkeitä iskun paikkoja.

-Selkeet miehet on sieltä katottu, ketkä palloja tulee saamaan, Haimi naulasi.
Kempeleen Kirin ottelu- sekä pelaajatilastot runkosarjan osalta voit katsoa tästä.


Lippuja myydään ennakkoon toimistolla pelipäivänä klo 14 asti. Edenred, Smartum ja Eazybreak käyvät myös maksuvälineinä.


Kausikortit eivät oikeuta sisäänpääsyyn enää pudotuspelivaiheessa. Suosittelemme ostamaan lipun ennakkoon verkkokaupasta. Kausikorttipaikat säilyvät kuitenkin edelleen varattuina omistajilleen ja ne on merkitty kausikorttitarralla. Kannattaja- sekä klubikortit oikeuttavat sisäänpääsyyn myös pudotuspelivaiheessa.Lippujen hinnat ennakkoon/portilta ostettuina:

Aikuiset 17 € / 20 €

Opiskelijat ja eläkeläiset 12 € / 15 €

7-17v. 5 € / 10 €

Alle 7v. ilmaiseksi


Kopla toivottaa yleisön lämpimästi tervetulleeksi!


Portit avataan kello 16:30.

KSS Energia Areena tarjoaa kaikille terveysturvalliset puitteet nauttia ottelusta livenä.

Koronaohjeet:

1) Ethän tule otteluun missään nimessä sairaana tai koronalle altistuneena.

2) Huolehdi käsihygieniasta, yski ja aivasta hihaan.

3) Käytä kasvomaskia oman harkinnan mukaan muun muassa jonotustilanteissa ja ylläpidä riittävä etäisyys muihin kuin samassa seurueessa oleviin.

4) Älä istu "Kausikorttipaikka"-tarralla tai muuten merkattujen paikkojen viereen tai itsellesi vieraan ihmisryhmän viereen, vaan jätä vähintään yksi istuin väliin.


Nähdään pelissä!


Comments


bottom of page