top of page

Pudotuspelien pääsyliput myynnissä!


Perjantaina 16. elokuuta alkavissa pudotuspeleissä KPL saa vastaansa Seinäjoen JymyJussit. Ensimmäinen puolivälieräottelu alkaa KSS Energia Areenalla klo 17.30.

Puolivälierien irtoliput ovat nyt myynnissä KPL:n verkkokaupassa. Koplakortille voi ladata pudotuspelilippuja KPL:n toimiston kautta tai irtolipun voi ostaa myös lipunmyynnistä. Runkosarjan kausikorttipaikka pysyy voimassa myös pudotuspeleissä, mutta pääsylippu pitää lunastaa otteluun erikseen jommallakummalla aiemmin mainitulla tavalla.

Kannattaja- ja klubikortit oikeuttavat sisäänpääsyyn myös pudotuspeleissä.

Lippujen hinnat:

Puolivälierät

  1. A1/A2-katsomo paikkavarauksella, ostettavissa vain verkkokaupasta 17 €

  2. Muut katsomonosat ilman paikkavarausta 15 € aikuiset, 10 € eläkeläiset ja opiskelijat, alle 18-vuotiaat veloituksetta.

Mahdollisissa välierissä lipunhintoihin tulee kolmen euron korotus + viisi euroa paikkalippu. Mahdollisissa välierissä paikkalipun voi ostaa kaikkiin katsomonosiin.

Pyydämme varautumaan todistamaan alennuksen oikeuttavan eläkeläis- tai opiskelijakortin.

KSS Energia Areenan lipunmyyntipisteet

KSS Energia Areenalla lipunmyyntipisteitä on kolme. Pääsisäänkäynti teatterin portilla ohjaa suoraan D-katsomoon, Ässätornin lipunmyyntipiste on kotipesän takana ja jäähallin lipunmyyntipiste kakkospuolella. Autojen parkkitilaa löytyy Kuntotalon edestä, Ässätornilta ja Sumulaakson isosta parkista.

KPL:n verkkokaupasta voi ostaa liput ennakkoon joko paikkavarauksella tai ilman. Liput tulevat verkkokaupasta sähköpostiin ja ne voi halutessaan tulostaa. Jokaisen sisääntuloportin kautta on mahdollisuus tulla verkkokaupan lipulla.

KSS Energia Areenan lipunmyyntipisteiltä ei voi ostaa paikkalippuja. Areenan lipunmyyntipisteiden liput ovat ainoastaan ilman erillistä paikkaa, joten suosittelemme ostamaan liput ennakkoon verkkokaupasta. Jokaisella sisääntuloportilla maksutapana käteinen tai pankkikortti.

Puolivälierien otteluohjelma:

Pe 16.8. klo 17.30 KPL – JymyJussit Su 18.8. klo 17.00 JymyJussit – KPL Ti 20.8. klo 17.30 KPL – JymyJussit tarvittaessa To 22.8. klo 17.30 JymyJussit – KPL La 24.8. klo 17.00 KPL – JymyJussit

KPL:n toimiston yhteystiedot:

Salpausselänkatu 40 (3. krs.) Kouvola 040 3586719 | toimisto@kouvolanpallonlyojat.fi Toimisto avoinna arkisin klo 10.00-15.00.

Comments


bottom of page