top of page

Printcomin otteluennakko: Runkosarja päättyy Kaakon Kahakkaan!


KPL:n runkosarja päättyy samalla tavalla, niin kuin se toukokuun alussa alkoi, eli kotiottelulla Imatran Pallo-Veikkoja vastaan. IPV taistelee vielä paikasta pudotuspeleihin ja KPL pyrkii pitämään kolmossijan hallussaan. 

Ottelusta ei siis panosta puutu, kun tällä hetkellä sijalla kahdeksan majaileva IPV mielii pudotuspeleihin. IPV on tällä hetkellä tasapisteissä sijalla yhdeksän olevan Kiteen Pallon kanssa. Lusikkansa soppaan työntää vielä Kankaanpään Maila, joka on 33 pisteellä kahden pisteen päässä kaksikosta. KiPa pelaa samaan aikaan kotiottelun Hyvinkään Tahkoa vastaan ja KaMa puolestaan Vimpelin Vetoa vastaan.

Koplalle ottelussa panosta on siinä, että joukkue pystyisi säilyttämään pitkän aikaa hallussaan pitämän kolmostilan. Joensuun Maila hengittää niskaan kahden pisteen päässä, joten yksikin piste riittää Koplalle varmistamaan kolmospaikan. JoMa pelaa samaan aikaan kotiottelun Siilinjärven Pesistä vastaan.

– Päällimmäinen fiilis on, että hyvää ehjää kokonaisuutta lähdemme hakemaan. Peli on meille jo kuin playoff-ottelu ja siihen valmistaudutaan sen mukaisesti. Emme ole runkosarjan aikana ihan parhaimmillemme päässyt ja varsinkin ulkopelissä meillä on työnsarkaa, Toni Laakso kommentoi.

KPL pelasi edellisen ottelun sunnuntaina Joensuun Mailaa vastaan. JoMa oli kärkikamppailussa selkeästi parempi ja ryösti kolme pistettä mukaansa jaksovoitoin 2–4 ja 3–7. Laakso löi Koplan viidestä juoksusta kaksi. Hän myös uskoo, että vastoinkäymiset ovat tehneet joukkueesta vahvemman.

– Kieltämättä se oli meiltä heikko esitys. Emme olleet henkisestikään ihan läsnä ja hengettömällä meiningillä olimme ja silloin kyllä noin kovaa porukkaa vastaan käy niin kuin kävi. Joukkue tiedostaa sen, että meillä on hirmuinen määrä parantamisen varaa ja uskon myös, että olemme erittäin vahva joukkue tänä syksynä.

Laakso oli loukkaantumisen takia sivussa keskikesällä noin kuukauden päivät. 21 ottelussa “Tono” on lyönyt 1+43=44 juoksua ja pitää hallussaan koko Superpesiksen lyöjätilaston 22. sijaa. Laakso kuitenkin itse sadattelee, että parempaan olisi vielä mahdollisuuksia.

– Ei ole maila ollut vielä kuumana tänä kesänä! Pitää vähän tässä keskustella mailan kanssa, jos meillä vielä se yhteinen sävel löytyisi, Laakso nauraa.

Commenti


bottom of page