top of page

Printcomin otteluennakko: Perjantaisauna lämpenee Areenalla!


Pesisperjantai valtaa KSS Energia Areenan tänään, kun Seinäjoen JymyJussit saapuu Kouvolaan!

Kauden toinen ja runkosarjan viimeinen perjantaikotimatsi pelataan tänään, kun Henri Puputin ja Jukka-Pekka Vainionpään tähdittämä Seinäjoen JymyJussit haastaa Koplan. Ennen ottelua Areenalla pelataan helmikuussa menehtyneen KPL-kasvatin Mika-Matti Ojalan muisto-ottelu.

– JymyJussit on kova porukka ja heiltä löytyy kovia lyöjiä, tietysti Jukkis Vainionpää etunenässä. Odotan tiukkaa matsia ja paljon yleisöä katsomoon, koska on spesiaalipäivä. Varmasti myös tunteikas monelle, Tommi Mäentausta kommentoi.

Koplan ulkopeli on viimeisissä otteluissa ollut betonin lujaa, kun kahdessa viimeisessä ottelussa vastustajat ovat tehneet vain neljä juoksua. Kopla pelasi myös IPV- ja KiPa-pelien aikana 11 vuoroparia putkeen antamatta juoksuakaan.

– Ulkopeliä olemme jonkin verran hinkanneet tässä kauden aikana. Nyt siihen on viimein löytynyt rauhallinen tekeminen ja tulos on ollut sen mukaista. Pidetään sama tahti myös JymyJusseja vastaan, niin voitto jää Kouvolaan.

Päivä tosiaan alkaa Miksun muisto-ottelulla, joka alkaa viimeistään 14:30. Kannattaa kuitenkin saapua Areenalle jo aiemmin. Ilta päättyy Superpesis-matsin jälkeen Irish Pub Old Tomissa, jossa kuullaan muun muassa Mäentaustan tähdittämän Kakkospesä-yhtyeen muistokonsertti Ojalalle kello 22:30.

Kakkospesä-yhtyeessä soittavat Mäentaustan lisäksi ex-KPL Sami Joukainen, Juska Salminen, Mika Koskelainen sekä Mika Peltola.

– Ilta tosiaan jatkuu Miksun muistokeikalla Tompassa. Ajattelimme bändikaverien kanssa kunnioittaa bändissä soittanutta. Kysyimme Miksulta itseltään voidaanko tämmöinen järjestää ja lupa tuli, niin pitäähän se lupaus täyttää!

– Vedämme rokkia korkealta ja kova, arvostaen kovaa taistelijaa. Se on tärkeä keikka itselle ja muille. Odotan sitä kovasti ja varmasti tunteikas tulee siitäkin.

Comments


bottom of page