top of page

Printcomin otteluennakko: Mustakeltaiset mittelevät Mantulla!


Koplan Itä–Länsi-tauko päättyy tiistai-iltana, kun joukkue matkaa Mantulle Siilinjärven Pesiksen vieraaksi.

KPL päättää hieman alta viikon pelitauon matkalla Pohjois-Savoon ja Siilinjärvelle Mantun kentälle. Mantulla Kopla kohtaa Superpesiksen toisen mustakeltaisen jengin, kotijoukkue Siilinjärven Pesiksen.

Kopla on kohdannut sarjanousija SiiPen tällä kaudella kertaalleen, kun KPL myllytti siilinjärveläisistä komean 2–0 voiton jaksovoitoin 9–1 ja 7–2.

– Tasainen peli on varmasti tällä kertaa luvassa. Siilinjärvi on pelannut kotikentällään hyvää ulkopeliä. Meillä taas ulkopeli on parantunut ja olemme saaneet sitä eteenpäin, KPL:n pelinjohtaja Matti Iivarinen ennakoi.

Kesäkuun puolivälissä pelatusta SiiPe-pelistä jäi ikävä sivumaku, kun ennen ottelua Anssi Lammila joutui jättämään matsin väliin ja pelin aikana loukkaantuivat Sasu Toikka ja Toni Laakso. Nyt luvassa on kuitenkin iloisia kokoonpanouutisia, sillä Laakso palaa jokeripaitaan!

– Toni on täydessä pelikunnossa, joten hän voi palata kokoonpanoon.

Iivariselle Siilinjärvi on erityinen paikka, sillä ex-lukkari on Siilinjärven naapurikaupungin Maaningan Mahdin kasvatti ja puolestaan ensimmäiset SM-ottelut Iivarinen pelasi kausina Siilinjärven Ponnistuksessa, josta Siilinjärven Pesis erkani vuonna 1987.

Iivarinen pelasi ensimmäisen SM-sarjapelinsä kaudella 1983, ennen kuin yksikään tämän hetken KPL:n kokoonpanoon kuuluva pelaaja oli edes syntynyt!

– Mukavaa palata Siilinjärvelle pitkästä aikaa SM-pelien muodossa, minulla on sieltä vain hyviä muistoja sieltä! En tosin tiedä, onko se enää pelin aikana mukavaa, kun luvassa on varmasti tiukka vääntö.

Comentários


bottom of page