top of page

Printcomin otteluennakko – KPL kohtaa yllätysvalmiin Alajärven Ankkurit


KPL iskee torstaina KSS Energia Areenalla Alajärven Ankkureita vastan kello 18.00 alkaen. Ottelu on Kouvolan kaupungin isännöimä ja kaupungin liikuntapalveluiden maskotti Kääkki sekä Koplan maskotti Mangusti tuovat pelipallon junioreiden saattamana fillarilla matsiin!

Ottelua ennen ja jaksotauolla OmaSp tarjoaa kahvit jäähallin edustalla.

KPL:n kanssa ennen kauden alkua jatkosopimuksen kauteen 2020 saakka rustannut Juho Hacklin uskoo Koplan menestykseen torstaina.

– Jos olemme itse asialla, niin voitto irtoaa. Ankkureissa on uusia nimiä ja kärjessä on kovia nimiä. Jos saavat pelin pyörimään, niin heillä on yllätysmahdollisuus, Hacklin miettii.

Ankkurit vahvisti rivejään tälle kaudelle Ville Postilla ja Markus Hallasuolla. Juuri kauden kynnyksellä mukaan liittyi vuokrapelaajana Miika Anttila. Ankkurit on ennakkorankingissa veikattu sarjan häntäpäähän, mutta heti kauden avauksesta joukkue nappasi täydet sarjapisteet Kankaanpään Mailalta. Joukkueen lukkarina pelaa uusi tulokas Miika Keski-Petäjä. Pelinjohtajana toimii Jari Mäkelä.

Juho Hacklin on valmiina kotiuttamaan


Hackilin mielestä KPL on alkukaudesta jaksanut olla kärsivällinen tukalassakin tilanteessa. Siitä hyvänä osoituksena Hyvinkäällä nousu 3–0 tappioasemasta voittoon.

– Ollaan oltu kärsivällisiä ja usko ei ole lopahtanut missään vaiheessa. Kärsivällisyys on se avainsana. Ulkopeli on ollut myös hyvää, ”Hakki” myöntää.

Kauden kahdessa ensimmäisessä ottelussa Hacklin on lyönyt molemmissa otteluissa juoksun. Numerolla 7 pelaava pomppumestari uskoo kattauksen paranevan, mitä pidemmälle kausi ehtii.

– Jos lyöntijärjestys pyörii hyvin, niin mulla on kotiutuspaikkoja. Toivotaan, että tilanne on aina päällä, kun minä, Latvala, Laakso tai Kivipelto tullaan lyömään. Ihan hyvin on lähtenyt oma kausi liikkeelle. Kunhan saadaan sisäpeli rullaamaan, niin tilanteita alkaa tulla mullekin enemmän.

KPL:n Sasu Toikka pelaa torstaina uransa 200. ottelun Superpesiksessä.

  1. Otteluisäntä: Kouvola

  2. Pub Old Tomin loppuverryttelyissä Matti Saukko

Commentaires


bottom of page