top of page

Printcomin otteluennakko: KPL jahtaa voittoputkelle jatkoa Kiteellä


KPL matkustaa sunnuntaina Kiteen Pallon vieraaksi seitsemän ottelun voittoputkessa. Kotijoukkue Kitee on sarjassa yhdestoista. Kuudesta ottelusta KiPa on kerännyt kolmella voitolla kuusi pistettä.

– Vaikea ennakoida, millainen peli tulee. Valmistautuminen on tehty hyvin ja siitä ei jää kiinni. Pieniä muutoksia tulee kokoonpanoon, mutta siitä lähdetään, että se ei vaikuta mihinkään. Kitee on nuori ja nälkäinen sekä yllätysvalmis joukkue.  Ote ei saa herpaantua missään vaiheessa, eikä läpilyöntejä saa antaa. Uskon, että silloin ollaan pelin päällä, KPL:n kakkospelinjohtaja Saku Kapanen ennakoi.

KPL:n kokoonpanosta puuttuu sunnuntaina Tommi Mäentausta, joka loukkasi jalkaansa torstaina. Mäentausta selvisi tilanteesta kuitenkin säikähdyksellä ja mies palailee pelaavaan kokoonpanoon lähiaikoina.

Kakkospelinjohtajana ensimmäistä kauttaan toimiva Kapanen kertoo, että alkukausi on mennyt kokonaisuudessa hyvin. – Torstaina oli tärkeä voitto, JoMa on yksi päävastustajista ja voittaminen tuo itseluottamusta. Oma tekeminen menee koko ajan eteenpäin ja paremmaksi. Oma homma on paljon muutakin kuin se mailamiehen homma.

Kiteen Pallon muutokset tähän kauteen olivat merkittäviä, kun seuraikoni Sami Partanen siirtyi Imatralle ja Simo Rahunen Joensuuhun. Tulopuolella olivat Haminasta siirtynyt Juha Toikka, Joensuusta palannut Hannes Pekkinen ja Imatralta tullut Ville Liukku. Kitee vaihtoi kuluneella viikolla kakkospelinjohtajaa ja pestasi Riku Tolosen tilalle Petri Tuuvan. Viuhkamiehenä jatkaa Raimo Bragge.

Comments


bottom of page