top of page

Printcomin otteluennakko: Kova vääntö luvassa – finaalipaikka voitolla


Kouvolan Pallonlyöjät ja Sotkamon Jymy jatkavat kiivasta kamppailua finaalipaikasta tiistaina KSS Energia Areenalla. Välieräsarjan neljäs ottelu alkaa klo 17.00. KPL johtaa ottelusarjaa voitoin 2–1 ja sillä on mahdollisuus varmistaa finaalipaikka voitolla.

KPL:n lukkari Janne Kivipelto odottaa jälleen tasaista vääntöä, jossa ratkaisua haetaan varmasti viimeiseen saakka.

– Tiukka peli varmasti taas edessä. Kolme peliä ja juoksut tasan, se kertoo olennaisen. Tuskin tulee mikään muuttumaan, välierissä neljä juoksua iskenyt Kivipelto muistuttaa.

Kivipellon mukaan sarjan katkaisu ei vaikuta KPL:n pelaamiseen. Viime kaudella samat joukkueet väänsivät vierasvoittoja aina viidenteen peliin saakka.

– Viime vuosi on vielä muistissa, kun molemmat ottivat vieraskentällä voittoja. Kolme voittoa vaaditaan, ihan sama monesko peli on edessä. Pitää vain olla kärsivällinen ja hoitaa oma ruutunsa. Sunnuntain pelissä oli huono eka jakso, mutta pikkuhiljaa tultiin peliin mukaan, Kivipelto toteaa.

KSS Energia Areenan yleisön tuki on merkittävä


Tiistaina on luvassa kauden ennätysyleisö KSS Energia Areenalla. Odotettavissa on 3500–4000 katsojaa. Kotiyleisön tuki on merkittävä, joten äänijänteitä ei kannata säästellä!

Tilastot kolmen ottelun jälkeen:

Voitot 2–1 Kolmostilanteet KPL–SoJy, 55–41. Juoksut: 20–20. Kärkilyöntiprosentit KPL–SoJy, 52–58. Parhaat etenijät: Tommi Mäentausta, Anssi Lammila ja Matti Saukko 4. Niilo Piiponniemi 6, Joni Rytkönen ja Jere Vikström 4. Parhaat kärkilyöjät: Antti Hartikainen 20, Anssi Lammila 16, Tommi Mäentausta 14. Joni Rytkönen 22, Niko Korhonen 20 ja Niilo Piiponniemi 14. Parhaat kotiuttajat: Juho Hacklin 5, Sasu Toikka ja Janne Kivipelto 4. Roope Korhonen ja Antti Korhonen 5, Lauri Rönkkö, Niko Korhonen ja Joni Rytkönen 2. Yleisökeskiarvo: 2630 katsojaa.

Commenti


bottom of page