top of page

Printcomin otteluennakko: Kopla tekee paluun kotikentälle


KPL tekee paluun KSS Energia Areenalle kahden viikon tauon jälkeen, kun se saa sunnuntaina vastaansa Kempeleen Kirin. KeKi urakoi viikonloppuna etelän kiertueella, sillä lauantaina se haki voiton Hyvinkäältä Tahkosta 1–2 s (5–2, 2–6, 0–1) lukemin. KPL on sarjakolmosena, KeKi on yhdeksäntenä.

KPL palasi voittojen tielle torstaina Kankaanpäässä, mikä toi taas helpotusta loukkaantumisista kärsivälle Koplalle. Vielä sunnuntainakaan ei ole helpotusta tulossa sairastuvalta, mutta nuoret pojat ovat kantaneet hyvin vastuuta. Yksi nuorukaisista on Jere Paananen, joka pelasi uransa toisen Superpesis-ottelun torstaina Kankaanpäässä.

– Siisti homma, kun kutsu kävi. Vähän erilainen tilanne, kun on loukkaantumisia. Aina on ollut yhtä helppo tulla mukaan joukkueeseen, kun on treenannut mukana. Itse sain hyvän buustin ja omanlaisen innon päälle tästä ja se näkyi jo tänään lauantaina suomensarjan pelissä. Armeijan sai päätökseen, niin nyt pystyy taas keskittymään pesikseen, Paananen kertoo.

Matti Latvala on lyönyt 1+36 juoksua


Vierasjoukkue Kempeleen Kiri kävi hakemassa vauhtia viime kaudella Ykköspesiksestä ja palasi täksi kaudeksi takaisin parrasvaloihin. KeKin alkukausi on sujunut vaihtelevasti ja se tappelee tiukasti tällä hetkellä pudotuspelipaikasta. Joukkueella on tulivoimaa kotiutusosastolla, kun Marko Pelkonen, Matti Korhonen ja Ossi Meriläinen lyövät ukkoa tupaan. Ongelmana KeKillä on ollut tilanteen riittäminen kolmikon tarpeisiin.

– Hyvin ovat tulleet nousijana takaisin. Hyviä nuoria ja laaja rinki. Lyöntivoimaa löytyy, pirteän tuntuinen porukka, Paananen miettii kempeleläisten vahvuuksia.

Paanasen mukaan KPL:ltä vaaditaan jälleen sunnuntaina tiivistä ulkopeliä ja monipuolista osaamista. – Uskon, että joukkueena pitää voitto kairata ja se vaatii jokaiselta onnistumisia.

Tommi Mäentausta on tuonut jo 30 juoksua


Kahdessa pelaamassaan Superpesiksen ottelussa Paananen on onnistunut kotiutuksissa kolme kertaa. Mies uskoo vireen jatkuvan myös sunnuntaina.

– Jatkuu totta kai, kumuraa väliin vaan, Paananen nauraa.

Portit KSS Energia Areenalle aukeavat klo 16.00 ja ottelu alkaa klo 17.00. Tervetuloa!

  1. Otteluisäntä Kymen Seudun Osuuskauppa, S-etukortilla kaksi yhden hinnalla

  2. Pub Old Tomin loppuverryttelyissä paikalla Ville Pesu.

댓글


bottom of page