top of page

Printcomin otteluennakko: Kopla tekee hyvää!Sunnuntain Superpesis-ottelu Kouvolan Pallonlyöjien ja Hyvinkään Tahkon välillä käydään hyväntekeväisyysteemalla. 

Kopla tekee hyvää –hyväntekeväisyysottelu käydään sunnuntaina KSS Energia Areenalla KPL:n ja Hyvinkään Tahkon välillä. Koplalla on ottelussa revanssin paikka, sillä Tahko voitti tasan viikko sitten käydyssä edellisessä kohtaamisessa Pihkalassa kahden pisteen arvoisesti 1–0.

Hyväntekeväisyysteemalla käytävän ottelun lipputuotoista ohjataan osa Kuusankoskella toimivalle lasten ja nuorten psykiatriselle poliklinikalle. Teemaotteluun on myös myyty yrityksille lippupaketteja ja yrityksiä onkin lähtenyt tempaukseen mukaan lähes 60! Ottelutapahtumassa on myös paljon muuta tapahtumaa, joista lisää voi lukea TÄÄLTÄ! Portit KSS Energia Areenalle aukeavat jo kello 15:30!

KPL ja Tahko kohtasivat siis edellisen kerran tasan viikko sitten Hyvinkään Pihkalassa, jossa Tahko oli läpilyöntien sävyttämässä ottelussa parempi jaksoluvuin 9–7 ja 6–6. Ottelussa nähtiin peräti viisi kunnaria, joista neljä kirjattiin Tahkon nimiin.

– Tilannetta ja juoksuja teimme hyvin, mutta tuli myös muutamia töllösiä. Tämä on meille ehdottomasti revanssin paikka. Tahkolla on kovalyöntinen joukkue, mutta kunhan estämme läpilyönnit, niin olemme vahvoilla.  Uskon, että teemme tänään hyvin tilannetta, kun pelikelikin hellii, Matti Saukko ennakoi illan kamppailua.

Saukko on viime ottelut pelannut hieman normaalista poiketen numerolla kaksi. Ulkopelissä Saukon tontti on ollut sekä polttolinjassa, että kolmospesävahtina. Ulkopelitontin “Masa” on omaksunut nopeasti, mutta sisäpeliä mies on omien sanojen mukaan joutunut hieman opettelemaan.

– Isoin muutos, että olen numerolla kaksi. Hanskahommia on tullut tehtyä ja siihen on ollut nopeampi istua. Uudet kaverit on toki siihenkin vierellä, joten se ottaa oman aikansa. Aikaa on pitänyt käyttää enemmän sisäpeliin, kahden kolmen viikon aikana on paljon tullut opeteltua kakkosen peliä.

Comments


bottom of page