top of page

Printcomin otteluennakko: KaMa vierailulle Kouvolaan – ”Huolellinen pitää olla”


Kauden tappioitta aloittanut Kouvolan Pallonlyöjät saa sunnuntaina vastaansa Kankaanpään Mailan.

Jos on Kopla aloittanut kauden huipputehokkaasti, niin uudistunut Kankaanpään Mailan kauden aloitus on ollut kaksijakoinen. Viidestä ottelusta KaMa on napannut kaksi voittoa ja kokenut kolme tappiota.

Koplan etenijäjokeri Matti Saukko kuitenkin huomauttaa, ettei aliarviointiin ole varaa ja pelissä pitää olla kiinni heti alusta asti.

– Muuttunut KaMa tulee vastaan, jolla on näpsäkän oloinen nuori poika lautasen äärellä. Huolellinen pitää olla heidän kanssaan. Heti pitää saada peli käyntiin, sillä pelien alut ovat olleet meille hankalia. Siihen on nyt iso lataus.

Matti Saukko odottaa kotiutuspaikkoja


Kankaanpään Mailan rosteri on hieman muuttunut viime kaudesta, kun muun muassa Arttu Ruuska saapui Vimpelistä Kankaanpäähän.

Kopla voitti viime kaudella molemmat kohtaamiset KaMaa vastaa, kotona kesäkuun alkupuolella puhtaasti 2–0 ja Kankaanpäässä heinäkuun lopulla pelatun ottelun supervuoron jälkeen 1–2.

– Uskon, että he tulevat tyypillisesti rohkeasti pelaamaan. Eivät varmasti arastele ja ottavat riskejä, tuskin lähtevät meitä peruspelillä haastamaan. Rohkeita vetoja voi tulla, pelinjohtaja Jukka Karttunen on siinä hyvä. Jouni Itävalo on ykkössäestäjä sisällä ja ulkona.

KPL lähti meneillä olevaan kauteen epätyypillisesti ilman lyöjäjokeria, joten kotiutukset ovat jakautuneet tasaisesti monelle eri pelaajalle. Saukolle kotiutustilanteita on tullut yksi, josta 28-vuotias huippuetenijä täräyttikin heti etenijän kotiin.

– Toivottavasti pojat tekevät minulle hyvin tilannetta, 100% tehoilla kotiuttanut Saukko leukailee!

  1. Pub Old Tomin loppuverryttelyissä Roope Koskelainen

Comments


bottom of page