top of page

Printcomin otteluennakko: Juhannustauko päättyy Kaakon Kahakkaan


KPL päättää lyhyen juhannustauon matkaamalla tiistai-illaksi Imatran Pallo-Veikkojen vieraaksi Ukonniemeen.

Koplan kuuden päivän mittainen juhannustauko peleistä päättyy tiistaina Imatralla, missä pelataan kauden toinen Kaakon kahakka. Kauden ensimmäinen kahakka pelattiin runkosarjan ensimmäisenä otteluna Kouvolassa. KPL voitti ottelun lukemin 2–0 ja juoksuin 7–3, 4–1.

– Tiukka peli on tulossa. IPV on äärimmäisen sitkeä joukkue, he ovat tapelleet useasti ottelun voitosta, vaikka ovatkin hävinneet jaksoja suurinumeroisesti, KPL:n koppari Juho Hacklin ennakoi.

KPL pelasi edellisen ottelun viime viikon keskiviikkona Vimpelissä, missä Veto uitti Koplaa Savonjoessa oikein urakalla. Veto voitti ottelun selkeästi 2–0 ja yhteisjuoksuin 19–4. Tämä on kuitenkin jo unohdettu ja katseet käännetty kohti tiistain kamppailua.

Kopla joutui hieman viilaamaan kokoonpanoa ennen viime viikon ViVe-kamppailua, kun kapteeni Anssi Lammila, Toni Laakso ja Sasu Toikka joutuivat sairastuvalle. Sairastuvalla ei juhannuksen aikana ole muutoksia tapahtunut.

– Viime keskiviikkona oli varmasti Suomen paras joukkue vastassa Vimpelissä. Se on kuitenkin unohdettu. Uskon vahvasti, että voitamme huomenna Imatralla. Pientä hiomista tiettyihin asioihin, niin hyvä siitä tulee.

Hacklinin uintireissut Savonjoessa nousivat keskiviikkoiltana somehiteiksi. Varsinkin videota, jossa ”Hakki” haki pallon lähes vastarannalta ja poltti Sami Haapakosken kolmospesälle ja tämän jälkeen kommentoi tilannetta kenttähaastattelijalle, jaettiin viikonlopun aikana sosiaalisessa mediassa useasti.

– Se oli sellaista hetkessä elämistä. Hienoa, että pesäpallolle tulee näkyvyyttä, ei sitä koskaan ole liikaa, Hacklin naureskeli tilannetta.

Voit katsoa tilanteen TÄSTÄ linkistä. 

Commentaires


bottom of page