top of page

Printcomin otteluennakko: Jatkaako KPL puhtaalla pelillä?


Kolmella puhtaalla voitolla kauden aloittanut KPL saa sunnuntaina vieraita kaukaa Pohjois-Pohjanmaalta, kun Pattijoen Urheilijat saapuu tuplareissunsa jälkimmäiseen peliin KSS Energia Areenalle. Lauantaina raahelaiset kohtasivat Hyvinkään Tahkon Pihkalassa ja joutuivat nöyrtymään lukemin 2 – 0 (3-1, 5-1).

Ottelun alla jäähallin pääovilla on tarjolla jälleen OmaSp:n tarjoamat kahvit osana OmaSp-viikkoa ja junioreiden pesisvälinekirppis kello 16 alkaen. OmaSp:n kahvitarjoilu jatkuu myös ottelun tauolla. Otteluisäntänä toimii Kymen Lehmuskoti. Otteluennakossa ääneen pääsee vahvaa alkukautta (1+7 lyötyä / 3 tuotua) pelaava Toni Laakso.

Alkukausi KSS Energia Areenalla on ollut aurinkoinen sekä sään että tulosten osalta


Koplan kolme ensimmäistä peliä eivät ole äityneet vielä ilotulitukseksi, mutta joukkue on osoittanut sisukkuutta kampeamalla itsensä tappioasemasta jaksovoittoon sekä Tahkoa että Alajärven Ankkureita vastaan. Ulkopeli on ollut alkukaudesta hyvässä terässä, sillä joukkue on päästänyt keskimäärin alle viisi juoksua per peli.

”Meillä on tullut pelien aluissa paljon omia virheitä ja ei olla oikein oltu ihan skarppina välillä. Valmistautumisesta kaikki lähtee ja siitä me pelaajat ollaan vastuussa itse, että ollaan mukana heti pelin alusta”, päivittelee Laakso.

Pattijoen Urheilijoiden joukkueen kolme isointa muutosta ovat Koskenkorvalta siirtynyt lyöjäjokeri Juuso Keski-Koukkari, Imatralta pohjoiseen siirtynyt koppari Miikka Matikka ja Vimpelin Vedon pelinjohdossa pitkään vaikuttanut Jussi Haapakoski, joka otti PattUn pelin johtaakseen täksi kaudeksi. Pattijoen avainpelaajia sekä sisällä että ulkona ovat kokeneet Topi Kosonen, Timo Kallio ja Paavo Pelto.

”Heillä on kokeneita miehiä, hyvä porukka ja mitään ei tulla saamaan ilmaiseksi”, kertaa kahdesti KPL:n parhaana pelaajana palkittu Toni Laakso ja jatkaa: ”Meidän alkukausi on ollut tasainen. Ei mitään erityisen huonoa eikä mitään erityisen hyvää. Paremmat pelit ovat vasta tuloillaan.”

Etualalla Anssi Lammila, Tommi Mäentausta ja Toni Laakso. Taustalla torstaina viisi juoksua lyönyt Matti Latvala


Pattijoen Urheilijat aloitti sarjan Sotkamon Jymyä vastaan pelaten ensimmäisen jakson tasan, mutta häviten toisen. Lauantaina Hyvinkäällä PattU jäi kahteen lyötyyn juoksuun. Kokeneelta ydinryhmältä voi odottaa tasonnostoa sunnuntaille.

”Sunnuntaina on kaksi hyvää joukkuetta vastakkain ja varmasti tulee hyvä ottelu. (Juho) Hacklinilla oli ainakin niin kova Pepsodent-hymy, kun se pääsee pullukan roolista pois, että sitä kannattaa tulla katsomaan kauempaakin”, kertaa Laakso salaperäisesti.

Laakso otettiin torstaina viimeisen vuoroparin yhteydessä jokeripaitaan Roope Koskelaisen siirtyessä ulkopeliin, mutta ”Tono” on pelikunnossa: ”Siinä tuli sellainen pieni vaiva, niin otettiin varotoimena sivuun. Tässä vaiheessa kautta ei vielä kannata riskeerata mitään. Sunnuntaina olen kyllä mukana!”

Ole sinäkin.

Kouvolan Pallonlyöjät – Pattijoen Urheilijat Sunnuntaina 18.5. kello 17:00 KSS Energia Areena, Kouvola

Comments


bottom of page