top of page

Printcomin otteluennakko: Jäämeren tupla avaa peliviikon!KPL:n alkuviikon täyttää Jäämeren tupla, jossa joukkue pelaa vierasottelut niin Kempeleellä kuin Raahessakin.

Joukkue lähti matkaan jo tiistaiaamuna kohti Kempelettä, jossa se kohtaa hieman alavireisen Kirin keskiviikkoiltana. Kempeleen Kiri vaihtoi sunnuntaina pelinjohtajaa, kun pelinjohtaja Jarkko Kokko sai väistyä Superpesikseen palaavan Petri Pulliaisen tieltä.

Kiri ajautui kymmenen ottelun tappioputkeen juuri KPL:ää vastaan kesäkuun viimeinen päivä pelatun ottelun jälkeen. Kopla voitti tuolloin ottelun 2–0 jaksoluvuin 13–0 ja 3–2.

KPL joutui pelaamaan kyseisen ottelun ilman Sasu Toikkaa, Toni Laaksoa sekä Anssi Lammilaa. Kolmikosta Laakso palasi kokoonpanoon jo aiemmin ja Toikka puolestaan viime otteluun Hyvinkään Tahkoa vastaan. Lammilan tilanteesta saadaan toivottavasti tällä viikolla lisää infottavaa.

Toikka pelasi Tahkoa vastaan jokerina, mutta tänään mies palaa takaisin omalle paikalleen siepparin tontille.

– Aika hienot fiilikset, että pääsee taas pelaamaan, on tätä odotetukin! Rauhassa kuntoutettiin ja nyt pääsee irti. Sopivasti pientä jännitystä ilmassa paluusta ulkokentälle, Toikka hehkuttaa.

Edellisen Kopla on vieraillut Kempeleen Koukkupaja Areenalla toukokuun 21. päivä vuonna 2017. Tuosta ottelusta KPL poistui 0–2-voitto takataskussaan. Kopla löi ottelussa 10 juoksua, joista kaksi merkittiin Toikan nimiin.

– Kempele on paha paikka pelata. Pitkä matka, mutta edellisenä iltana matka Ouluun auttaa. KeKillä uusi viuhkavelho, vanhakettu Pulliainen, joka tuo oman lisämausteen peliin. Tunnetta ei ainakaan tule puuttumaan!

Kopla pelaa samalla reissulla siis kaksi ottelua peräkkäin, kun ensin keskiviikkona vastassa on KeKi ja heti perään torstaina kovavireinen Pattijoen Urheilijat Raahessa. Jäämeren tupla on pelaajien mieleen.

– Kyllä tämän Jäämeren tuplan mielummin näin suorittaa. KeKi peliin ensiksi kaikki paukut ja Pattua mietitään vasta sen jälkeen.

Comments


bottom of page