top of page
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

Printcomin otteluennakko: Härmän paluu Hiukkaan!Superpesiksessä pelataan keskiviikkona sarjan kärkikamppailu, kun KPL matkustaa Sotkamoon Jymyn vieraaksi.

Kopla avaa kahden ottelun viikon matkustamalla kahden pisteen päässä sarjakakkosena olevan Sotkamon Jymyn vieraaksi Hiukan pesäpallostadionille. Ottelun seuratuimpia asioita tulee olemaan entisen Jymy-pelaajan Antti Hartikaisen paluu Sotkamoon.

Hartikainen pelasi Jymy-paidassa yhtäjaksoisesti Superpesistä peräti 14 vuotta kausina 2004–2018, kunnes vaihtoi kuluvaksi kaudeksi Kouvolaan ja KPL:n mustakeltaiseen sotisopaan. Kausina 2001-2003 Hartikainen pelasi Jymy-paidassa neljä Superin matsia. Jymy-kausien aikana “Härmä” ehti nostelemaan mestaruuspokaalia 10 kertaa.

– Pari päivää olen Sotkamossa jo ollut, kun ajoin Hyvinkäältä tänne suoraan. Ikäni olen täällä asunut ja talvekin treenasin, joten tuttu paikka tuo pelikenttä on. Nyt tietenkin Kouvolan paidassa ja sen puolesta tietenkin pelataan, kenen paita on päällä, niin ei se hirveästi vaikuta. Totta kai uskon, että paljon on tuttuja katsomossa, joten henkilökohtaisesti on hyvä fiilis lähteä pelaamaan, Hartikainen kommentoi.

Koplan kuuden ottelun voittoputki katkesi sunnuntaina, kun se koki vasta kauden kolmannen pisteettömän tappion Hyvinkäällä Tahkolle. Ottelussa murjottiin peräti viisi kunnaria, joista neljä meni Tahkon nimiin. KPL nousi pitkästä takaa-ajoasemasta molemmilla jaksoilla lähelle, toisella jopa tasoihin, mutta jaksovoittoihin se ei yltänyt, vaan voitto meni Tahkolle jaksoin 9–7 ja 6–6.

– Viime matsi Tahkoa vastaan ratkesi läpäreihin. Saimme älyttömän hyvät nousut viimeisillä vuoroilla molemmilla jaksoilla. Harmittavan lähelle pääsimme, mutta ei aivan saatu kumpaakaan käännettyä meille.

– Olemme hyvin pelanneet olosuhteisiin nähden kaiken kaikkiaan tässä kauden aikana. Hyvinkäällä vähän ulkopelijuttuihin hävisimme, vaikka siinä oli kyllä paljon hyviä lyöntejä mukana.

Keskiviikkona Jymyä vastaan on paljon pelissä. Jymy pitää hallussaan sarjan kakkospaikkaa 52 pisteellä ja KPL puolestaan kolmossijaa 50 pisteellä. Superpesiksen runkosarjaa on pelaamatta molemmilla joukkueilla kahdeksan kierrosta.

– Sarjatilanne on aika kimurantti tällä hetkellä. Pisteitä lähdemme hakemaan ja varmasti hyvä peli on tulossa. Ilmakin näyttää olevan kuin morsian, niin varmasti on väkeäkin hyvin katsomossa. Kyllä sitä innolla aina kärkipeliä odottaa!

bottom of page