top of page

Printcomin otteluennakko: Finaalirevanssi Joensuussa – ”Syksystä on paljon asioita mielessä”


Kouvolan Pallonlyöjät ja Joensuun Maila pelaavat finaalirevanssin torstaina Joensuun Kerubi Stadionilla. Pienen vaivan vuoksi viime otteluissa sivussa ollut Toni Laakso palaa pelaavaan kokoonpanoon.

Kauden ilman tappioita aloittanut KPL matkaa torstaina Joensuuhun, jossa se kohtaa viime syksyn finaaliparin Joensuun Mailan. JoMa on aloittanut kautensa neljällä voitolla ja kahdella tappiolla.

Kopla ja JoMa kohtasivat viime syksynä Superpesiksen finaaleissa, josta JoMa eteni mestaruuteen voitoin 3–0, tiukoista kamppailuista huolimatta. Kopla hakee näistä peleistä nyt revanssia, kun joukkueet kohtaavat ensimmäistä kertaa toisensa.

– Valmistautuminen illan matsiin on ollut normaalia, vaikka viime syksystä on varmasti paljon asioita mielessä, sähäkästi kautensa aloittanut Roope Koskelainen kommentoi.

JoMan kokoonpano on elänyt viime aikoina


Kopla on aloittanut kautensa ilman tappioita ja suoria kolmen pisteen voittoja on kertynyt tilille jo kuusi kappaletta. Viimeisimpänä KPL kaatoi sunnuntain sadepelissä Kankaanpään Mailan juoksuin 9–5, 8–5. Koskelainen löi Ville Pesun ohella ottelussa uransa ensimmäisen Superpesis-juoksun.

– Voitosta voittoon olemme pelanneet. Yhtään surkeaa vastustajaa emme ole kohdanneet, mutta torstai-iltana on sitten sen kovin mittari meille tähän kauteen.

Koskelainen on pelannut kuudesta ottelusta neljässä viimeisimmässä. 24-vuotias Koplan oma kasvatti pelasi kauden ensimmäisen pelinsä Alajärveä vastaan jokerina, mutta kolmessa viimeisimmässä Koskelainen on pelannut numero 8 hihassa kolmosvahtina.

– Todella mukava on ollut pelata. Pelitkin ovat menneet ihan suht hyvin, niin mikäpä tässä on pelata. Yleiskuva on ollut ihan ok, mutta aina löytyy jotain parannettavaa.

KPL pelaa kaksi seuraavaa ottelua vieraissa ja seuraavan kerran keltamustat pelaavat KSS Energia Areenalla perjantaina 7.6., jolloin vastaan asettuu Sotkamon Jymy.

Ottelu on samalla vuoden 1976 mestaruusjoukkueiden kunniaottelu ja Areenalla tapahtuu kaikenlaista. Lisää tapahtumasta ilmoitetaan myöhemmin, joten pysy kuulolla!

Comments


bottom of page