top of page
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

Printcomin otteluennakko: Äitienpäivänä Tahkon vieraaksi


KPL:n kausi jatkuu äitienpäivänä Hyvinkäällä Tahkon vieraana. KPL aloitti kauden torstaina puhtaalla 2–0 (7–3, 4–1) kotivoitolla Imatran Pallo-Veikoista, Tahko koki tiistaina Helsingissä tappion Sotkamon Jymylle 2–0 (3–2, 2–1).

Joukkueet kohtasivat vappupäivänä harjoitusottelussa Pihkalassa, jolloin KPL oli parempi 0–2 (2–6, 5–10). KPL:n kapteeni Anssi Lammilan mukaan harjoituspelillä ei ole enää mitään merkitystä.

– Tahko pelasi ihan hyvän pelin Helsingissä ja ovat varmasti erinäköinen porukka kuin harjoituspelissä. Paljon nopeutta ja kaksi sarjan vaarallisinta lyöjää Nikkanen ja Korhonen. Tiukka vääntö on tulossa, Lammila uskoo.

Juha Korhonen ja Anssi Lammila iskevät nyt vastapuolella


Lammilan mielestä KPL:n ulkopeli on hyvällä pohjalla, mutta sisäpelissä varsinkin kopinnostopaloista on päästävä nopeasti eroon.

– Paljon oli meidän ekassa pelissä toissijaisia virheitä varsinkin ekalla jaksolla. Peli ei päässyt rullaamaan, se syö pelin pyörittämistä. Ulkona neljä annettua oli ihan ok ja niistäkin kaksi oli räpylävirhettä. Vaihtoihin pitää päästä iskemään ja Tahko lyö juoksuja, jos pääsevät koko ajan yrittämään.

Lammila on valmistautunut omassa vaihtajan tehtävässään monipuoliseen peliin. Ykkösase pomppu on kuitenkin valmiina, jos olosuhteet sen suovat.

– Katsotaan millainen kenttä siellä odottaa. Voi olla, että pomppua pystyy lyömään. Pitää olla varautunut myös toisenlaiseen peliin, kaikkeen olen valmis. Pitää petrata myös omaa peliä, avauspelissä kärkeä 5/6 kertaa vaihtanut kippari päättää.

Ottelu suorana lähetyksenä Ruutu-palvelun Fanikamerasta.

bottom of page