Poikien Superpesis kohtaa Vetelin välierässä: "Olemme valmistautuneet hyvin"Kouvolan Pallonlyöjien poikien Superpesis-joukkue aloittaa mitaliottelut torstaina KSS Energia Areenalla klo 16.30 Veteli Pesistä vastaan. KPL:n pelinjohtaja Jere Pelkonen odottaa välieristä kovatasoista ottelusarjaa.


- Kovatasoiset ja hyvät pelit ovat edessä. Pääsimme puolivälierissä pelaamaan koko porukalla. Pojat ovat odottaneet näitä pelejä koko kauden, olemme valmistautuneet peleihin hyvin, Pelkonen miettii.


Veteli Pesiksen runko koostuu Vimpelin Vedon pelaajista, joista varsinkin kärkipäässä pelaavilla Aleksi Lassilalla ja Lauri Vihriälällä on enemmän kokemusta myös Superpesiksen puolelta.


- Vetelin kärki on kova ja siihen on mietittävä keinoja. Luvassa on varmasti pienten marginaalien peli.


KPL:n joukkue on pelannut läpi kauden voitokkaasti. Joukkueen runko koostuu Ykköspesiksen joukkueen pelaajista ja varsinkin kärjessä Miki Likander - Eemeli Laine - Aapo Kinnunen - Elias Pitkänen - Karo Soininen ja Matias Rauhala ovat olleet joukkueen syömähampaita. Runkosarjassa KPL:n pelaajat olivat kaikkien tilastojen kärjessä.


  • Liput otteluun 5 euroa, alle 18-vuotiaat veloituksetta!


Ottelu on nähtävissä myös Ruudun Fanikameran välityksellä.


Välierien otteluohjelma:


To 8.9. klo 16.30 KPL - VePe

Ti 13.9. klo 16.30 VePe - KPL

To 15.9. klo 16.00 KPL - VePe (tarvittaessa)​TOIMISTON TAVOITAT

Kouvolan Pallonlyöjät ry.
Salpausselänkatu 40, 3. kerros
45100 KOUVOLA

 

Puhelin: 040 358 6719
toimisto@kouvolanpallonlyojat.fi

​TOIMISTO AVOINNA

Tiistai - perjantai
10:00 - 15:00

Viikonloppuisin
Suljettu

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram