top of page

“Pirteä ja energinen kotiavaus on toiveissa” – Matti Iivarinen


KPL iskee JymyJussien kimppuun sisuuntuneena

Kouvolan Pallonlyöjät – Seinäjoen JymyJussit Su 13.5. klo 17.00 Otteluisäntä: Autosalpa

KPL saa sunnuntaina kauden kotiavauksessa vastaansa Seinäjoen JymyJussit. Vierasjoukkue on Itä-Suomen kiertueella ja lauantaina joukkue koki tappion Kiteen Pallon vieraana 1–0 (2–2, 5–0). KPL:n kauden avaus Vimpelissä ei sujunut suunnitellusti, vaan KPL joutui palaamaan kotiin tyhjin käsin.

– Karvas tappio tuli sieltä. Odotukset olivat korkeammalla, että pystytään pistämään kovasti kampoihin. Ei oikeastaan pystytty siihen lainkaan. Pikku hiljaa on siirretty katseita sunnuntaille. Hankala ja vaarallinen vastus on tiedossa. JymyJussit on sarjan kärkipäähän lukeutuva porukka. Pirteä ja energinen kotiavaus on toiveissa, pelinjohtaja Matti Iivarinen miettii.

Janne Kivipelto on KPL:n ulkokentän moottori


Veropeliksi nimettyyn kauden kotiavaukseen on myyty noin 2500 lippua ennakkoon. Iivarinen odottaa joukkueen näyttävän parasta osaamistaan runsaslukuiselle kotiyleisölle.

– Olosuhteet on varmasti ok. Millainen joukkue on ja millainen esitys on, niin varmasti potkii myös yleisöä eteenpäin.

Seuraa heitä:

Vierasjoukkueen joukkueesta Iivarinen nostaa pari mielenkiintoista seurattavaa pelaajaa.

– Vainionpää (Jukka-Pekka) on kotiutusosastolla hankala kaveri kiinniotettavaksi. Myllyniemi (Juuso) on pelinrakentajana värikäs pelaaja. Joukkue on ylipäätään nopea, joten sitä kannattaa seurata.

Valtteri Luoma syöksyy näyttävästi pallon kiinni


– Nuoriso-osastosta varsinkin ulkopelissä Hyötyläisen Konsta ja Luoman Valtteri ovat sellaisia pelaajia, ketä kannattaa seurata. Odotan, että menevät syksyä kohti sellaisella käyrällä, että kehittyvät.

– Sisäpelissä on mielenkiintoista nähdä millaisen startin Korhosen Juha saa. Ainakin Saarikentällä oli hyvässä vireessä, Iivarinen puntaroi.

Lue myös:

Otteluun kannattaa saapua hyvissä ajoin ruuhkien välttämiseksi. Maskottimme Mangusti palkitsee ajoissa saapuvan yleisön herkullisella yllätyksellä.

KPL:n pelaajien äidit ovat kutsuvieraita, erittäin hyvää äitienpäivää!

Comments


bottom of page