top of page

Pesiskouluissa mukana yli 170 lasta – toukokuussa myös koulu- ja päiväkotikierrokset


Tykkimäki-Pesiskoulussa mukana yli 60 lasta – Pesis menee kylille alkoi maanantaina

Sunnuntaina alkanut Tykkimäki-Pesiskoulu keräsi mukaansa lähes 60 lasta aurinkoiseen säähän liikkumaan ja tutustumaan pesäpalloon. Pesiskoulu jatkuu sunnuntaisin toukokuussa maksuttomana Kouvolassa ja Kuusankoskella. Ilmoittautua voi edelleen mukaan. Pesiskoulu soveltuu 4–9 lapsille.

Pesis menee kylille-hankkeen kolmas kesä käynnistyi maanantaina Inkeroisista. Kaikkiaan hieman yli 100 lasta on ilmoittautunut mukaan Kyläpesikseen, jota pelataan toukokuussa kuudella paikkakunnalla. Mukana ovat Inkeroisen lisäksi tiistaisin Jaala ja Kaipiainen, keskiviikkoisin Elimäki, torstaisin Valkeala ja perjantaisin Kausala. Kesäkuussa mukaan tulee myös Utti. Maksuton Kyläpesis soveltuu 5–12 lapsille.

Maanantaina alkoivat myös pesiskierrokset kouluissa ja päiväkodeissa. Peräti 28 koulua ja päiväkotia Kouvolasta ovat mukana KPL:n ohjaamilla pesistunneilla. Pesistuntien aikana KPL liikuttaa lähes 1000 kouvolalaista lasta.

– Toukokuussa on paljon tapahtumia ja toivottavasti mahdollisimman moni lapsee lähtee kokeilemaan pesistä. Alkuviikon aikana innostus on ollut riemastuttavan hieno. Myös joukkueharjoitukset sekä junnujen sarjat pyörivät täydellä vauhdilla. Uudet lapset ovat erittäin tervetulleita mukaan meidän toimintaan, KPL:n junioripäällikkö Harri Liekola kertoo.

Lisätiedot KPL:n junioritoiminnasta:

Harri Liekola, 0405704182 | harri.liekola@kouvolanpallonlyojat.fi

Comments


bottom of page