top of page

Pesiskesä on saapunut – KPL kohtaa sarjanousija Manse PP:n


Pitkään odotettu Superpesis-kausi alkaa perjantaina. Kouvolan Pallonlyöjät kohtaa sarja-avauksessa sarjanousija tamperelaisen Manse PP:n. Ottelu alkaa KSS Energia Areenalla klo 18.00 ja portit aukeavat klo 17.00. Rajoitusten vuoksi otteluun voidaan ottaa vain 1500 katsojaa ja sisäänpääsyporteilla on myynnissä vain rajoitettu erä lippuja.

  1. Ennakkolipunmyynti loppuu pelipäivänä klo 16.00, osta liput täältä

KPL:n pelinjohtajana debytoiva Iiro Haimi kertoo, että joukkueessa on sopivan odottava tunnelma ennen sarjakauden alkua. Harjoitusotteluita KPL ehti pelata kolme, joista kaksi viimeisintä IPV:tä vastaan jäivät tuloksellisesti laihoiksi.

– Harjoituspelit jättivät sopivasti tuloksellisesti hampaankoloon, vaikka hyviäkin asioita etenkin ulkopelissä oli, Haimi pohtii.

KPL saa otteluun lähes täyden miehistön, kun kaikkien aikojen lyöjätilaston kärki Jere Dahlström tulee tutulle jokeripaikalle. Toni Laakso on edelleen sivussa joukkueen pelitoiminnasta.

Janne Kivipelto on KPL:n lukkarina sotkemassa Mansen sisäpeliä


Vierasjoukkue Manse PP nousi täksi kaudeksi Superpesikseen, eikä jäänyt siirtomarkkinoilla jahkailemaan. Joukkueen haaviin tarttuivat Tuomas Tuohisaari, Juuso Myllyniemi, Mikko Haukkala ja Joonas Eirola. Lisäksi pelinjohtajaksi tuli KPL:ssä kaksi hienoa kautta toiminut Matti Iivarinen.

– Vastus on yllätyksellinen ja Niemi jokerina tekee sen, että voivat kääntää pelin jopa yhdellä lyönnillä itselleen. Koko ajan on oltava valmiina ja pelissä mukana. Uskon kuitenkin, että heidän ulkokentästä saadaan tehtyä riittävä määrä juoksuja ottelun voittamiseksi, Haimi kertoo.

Joukkueiden kokoonpanot julkaistaan pelipäivänä klo 10.00.

Ottelu nähdään suorana päälähetyksenä Ruutu-palvelussa. Myös YLE Puhe välittää suorana tunnelmat. Pub Old Tomin jälkipeleissä kapteeni Anssi Lammila.

Tervetuloa nauttimaan huippupesäpallosta!

Taistelupari:

KPL:n Valtteri Luoma (22) saa vastaansa pikkuveli Jasperin (19), joka pelaa toista kauttaan Manse PP:n paidassa.

Koplaradion podcast perkaa KPL:n historiaa, taustoja ja nykyhetkeä

Kouvolan Pallonlyöjien oma podcast näki myös kauden kynnyksellä päivän valon. Koplaradion podcast ilmestyy Soundcloudiin kerran viikossa ja haastateltavina kuullaan KPL:n taustahenkilöitä ja siinä perataan KPL:n historiaa, taustoja ja kautta 2020.

Avausjaksossa haastattelussa on 24-vuotiaana KPL:n edustusjoukkueen viuhkaan noussut Eero Pitkänen. Tätä nykyä KPL:n C-poikien pelinjohtajana toimiva Pitkänen käy läpi haastattelussa KPL:n juniorityötä ja pesäpallon kehittymistä 80-luvulta tähän päivään.

Comentarios


bottom of page