top of page

Pesäpallon Itä-Länsi järjestetään kesällä 2025 Kouvolassa

Pesäpallon Itä-Lännen tähdistöottelut pelataan vuonna 2025 Kouvolassa. Tapahtuma on järjestetty Kouvolassa viimeksi yhdeksän vuotta sitten, vuonna 2016. Kaikkiaan Itä-Lännen arvo-otteluita on pelattu kaupungissa aikaisemmin kuusi kertaa.


Itä-Länsi-tähdistöottelut suuntaavat ensi vuonna Kymenlaaksoon, kun Kouvolan Pallonlyöjät isännöi Itä-Länttä. Tapahtuman ajankohta ja lipunmyynnin alkaminen julkistetaan myöhemmin.


Kouvola valikoitui ensi kesäksi Itä-Lännen järjestäjäksi muun muassa keskeisen sijainnin ja olosuhteiden takia.


”Meillä oli tänä vuonna useita varteenotettavia vaihtoehtoja Itä-Lännen vuoden 2025 järjestäjäksi, ja kaikilla seuroilla oli hyvin valmistellut hakemukset. Tällä kertaa Kouvolan Pallolyöjien organisaatio pystyi parhaiten vakuuttamaan meidät siinä, että sillä on lyhyellä aikajänteellä valmius aloittaa heti syksyllä valmistautuminen tapahtumaan. Sijainnin ja majoituskapasiteetin lisäksi Kouvolan pesäpallostadionin mainiot olosuhteet palvelevat laajasti kuluttajia ja yritysvieraita”, sanoo Superpesiksen toimitusjohtaja Olli Aro.


Kouvolan Pallonlyöjien puheenjohtaja Harri Lehto kertoo, että tapahtuman valmistelu aloitetaan mahdollisimman pian.


”Kouvola ja Kouvolan Pallonlyöjät ottavat mielellään järjestelyvastuun 2025 Itä-Länsi tapahtumasta. Kuten Olli Aro kertoo, Kouvolassa sekä sijainti että olosuhteet ovat erinomaiset. Pyrimme tuomaan myös jotain uutta ja poikkeuksellista tapahtumaan. Kouvolan kaupungin ja KPL:n yhteistyönä saamme varmasti rakennettua ikimuistoisen tapahtuman” Lehto sanoo.


Pesäpallon Itä-Länsi-tapahtuma kokoaa pesäpallokansan yhteen viihtymään. Tapahtumassa Idän ja Lännen joukkueet mittaavat paremmuuttaan neljässä huippuottelussa: miehissä, naisissa, pojissa ja tytöissä. Lisäksi viikonlopun aikana nähdään paljon muuta oheisohjelmaa.


Vuonna 2025 on luvassa miesten otteluissa juhlavuosi, kun miesten Itä-Länsi järjestetään järjestyksessään 90. kerran. Naisilla on luvassa 63. Itä-Länsi-ottelu.


Itä-Lännen 2025 järjestävät yhteistyössä Superpesis Oy ja Kouvolan Pallonlyöjät.Itä-Länsi-tapahtuma

  • Vuonna 2025 Kouvolassa

  • Itä-Länsi-otteluita järjestetään Kouvolassa ensi vuonna 7. kertaa

  • Nykymuotoinen Itä-Länsi-viikonloppu on järjestetty Kouvolassa kolmesti, vuosina 2007, 2011 ja 2016. Lisäksi Kouvola on isännöinyt miesten Itä-Länttä 1969 ja 1976 sekä poikien Itä-Länttä 1967.

  • Ensimmäinen Itä-Länsi-tapahtuma järjestettiin vuonna 1932

  • Lisätietoa: ita-lansi.fi

Comments


bottom of page