top of page

Pesäpalloleirien suosio jatkuu – KPL mukana peräti 11 joukkueella

Valtakunnallisten pesäpalloleirien suosio jatkuu. Keskiviikkona avautunut ilmoittautuminen keräsi yhden päivän aikana yhteensä 350 joukkuetta leireille. KPL on edustettuna jokaisella leirillä ainakin kahdella joukkueella.

– Leirit ovat pesäpalloliikkeelle merkittävä kivijalka, joka on pultattu vahvaksi osaksi lajin pelaaja- ja harrastepolkuja, Pesäpalloliiton seuratoiminta- ja nuorisopäällikkö Jari Malinen iloitsee Pesäpalloliiton sivuilla.

Kouvolan Pallonlyöjät on vahvasti edustettuna pesisjunioreiden kesän päätapahtumisssa. KPL ilmoittautui mukaan 11 joukkueella.

– Leirit ovat kesän kohokohta ja hienoa, että leiritoiminta voi edelleen hyvin. Meiltä lähtee joukkueet jokaisesta ikäluokasta leirille, näin saamme kaikille innokkaille pelaajille paljon pelejä, KPL:n junioripäällikkö Harri Liekola kertoo.

– Toivottavasti tulevaisuudessa saamme pesäpalloleirin Kouvolaan. Viimeksi Kouvolassa on pelattu valtakunnallinen tenavaleiri vuonna 1991, Liekola jatkaa.

Valtakunnallinen Naperoleiri pelataan Haminassa 30.7.-3.8.2017, Tenavaleiri Sotkamossa 9.-14.7.2017, Suurleiri Turussa 16.-21.7.2017 ja Nuorisoleiri Oulussa 23.-29.7.2017.

コメント


bottom of page