top of page

Perjantaina vastassa Sotkamon Jymy - luvassa hellekeliä ja kuumaa peliä!


KPL:n yksi alkukauden odotetuimmista otteluista nähdään perjantaina, kun Sotkamon Jymy saapuu KSS Energia Areenan grilliin. Peli alkaa klo 18.00, mutta Palvilihan maukkaat palvipossuburgerit ovat myynnissä jo klo 17.00!


Strixin otteluennakko: Patrik Vartama

Vierasjoukkue Jymy on sarjan kärjessä 24 pisteellä, mutta kaksi edellistä otteluaan Jymy on hävinnyt. Torstaina etelän kierroksen avausottelussa Tahko kukisti Jymyn kotiutuslyöntikilpailun päätteeksi.


KPL on sarjassa neljäntenä 20 pisteellä ja vaihtelevista otteista huolimatta KPL on osoittanut pystyvänsä voittamaan tiukat kamppailut. Joukkue on kolmen ottelun voittoputkessa, eikä KPL ole vielä hävinnyt kotiareenalla kertaakaan.

Perjantaille on luvattu todella kuumaa säätä ja se tietää ulkopelaajille kovaa haastetta. Lyöjätilastossa KPL:n Patrik Wahlsten ja Jymyn Roope Korhonen ovat molemmat iskeneet alkukauteen 1+28 juoksua. Jymy hankki viikko sitten Jere Vikströmin joukkueen jokeriosastolle ja onkin mielenkiintoista nähdä, peluuttaako pelinjohtaja lyöjäjokeri Lauri Rönkköä perjantaina vai millä tavalla jokeritrio tulee muodostumaan.


Jymyn kärjessä Elmeri Purmonen ja numerolla neljä pelaava Hannes Pekkinen hankittiin tälle kaudelle uusina miehinä joukkueen paitaan. Ulkopelissä joukkue pitää kovaa vauhtia päällä lukkari Aapo Komulaisen johdolla. Koplan Tommi Mäentausta pelaa mainiota alkukautta ja Mäentaustan 22 tuotua nostavat hänet sarjan etenijätilaston kärkeen.


Otteluinfo

  • Portit aukevat klo 17.00, samalla myös Palvilihan possuburgerit myynnissä

  • Koplaklubi aukeaa klo 17.00, pelinjohtajien haastattelu n. klo 17.30

  • Otteluisäntä Helmi Säästöpankki

  • Pub Old Tomin jälkipeleissä Aleksi Vainio

  • Liput ennakkoon täältä

  • Muistakaa tankata nestettä myös ottelun aikana!

Comments


bottom of page