top of page

Pelit jatkuvat Koskenkorvalla keskiviikkona - ”Tilanne kerrallaan, sitä kautta tulee tulos”


KPL:n ottelut jatkuvat keskiviikkona Ilmajoella Koskenkorvan Urheilijoiden vieraana. Sunnuntaina yhden pisteen Sotkamosta mukaansa napannut hakee pelinjohtaja Iiro Haimin mukaan hyvää ja ehjää peliä.


- Tehdään pieniä muutoksia ulkopeliin. Tärkein teema on yksinkertaisesti se, että pelataan tilanne kerrallaan. Hyvää peliä haetaan ja sitä kautta tulee sitten tulos, Haimi pohtii.

Kotijoukkue Koskenkorvan Urheilijat on sarjassa kymmenentenä 16 pisteellä. Myös KossUn peli on ollut viime aikoina hakemista ja se on Koplan tavoin neljän ottelun tappioputkessa. Joukkueen kovimmat kotiuttajat Petteri Kortelainen 1+38 ja Marko Pelkonen 0+29 vastaavat kahdestaan kotiuttamisesta. Lukkarina joukkueella on pelannut vasemmalla kädellä heittävä Lauri Vuollo.


KPL saa keskiviikoksi kovan luokan vahvistuksen riveihinsä, kun joukkueen huoltajaksi liittyy hiihtolegenda Juha Mieto. Kurikan jätti liittyy joukkueen matkaan Ilmajoella ottelun ajaksi.


- Taustalla tässä on se, että huoltopäällikkö Mikko Kondratjeff sai joukkueen kevätreissulla tehtäväksi pyytää Miedon joukkueen huoltajaksi tähän peliin ja Mikkohan hoiti asian viimeisen päälle, Haimi kertoo.


KSS Energia Areenalla pelataan keskiviikkona ja perjantaina


Samaan aikaan KSS Energia Areenalla pelataan Ykköspesiksen ottelu KPL - Jyväskylän Lohi. Terassi ja grillit palvelevat klo 18.00.


KPL:n Superpesiksen kotiottelut jatkuvat perjantaina KSS Energia Areenalla Alajärven Ankkureita klo 18.00.

コメント


bottom of page