top of page

PattU-revanssi kotikentällä tiistaina - haastattelussa Valtteri Luoma

Päivitetty: 9. heinäk.


Pelivauhti kiihtyy ja joukkue nauttii! Tiistaina KSS Energia Areenalle vieraaksi saapuu Pattijoen Urheilijat ja ottelu vihelletään käyntiin klo 18.00.


Tiistaina on luvassa PattU-revanssi kotikentällä. Ennakon haastattelussa Valtteri Luoma kertoo mm. oman pelaamisensa tilanteesta, keitä kannattaa vastustajan leiristä (ja omasta) erityisesti seurata ja millainen Kopla kentällä nähdään tiistaina. Katso koko haastattelu alta.


- No aivan varmaa on se, että nähdään jälleen iloinen, positiivinen, hyvähenkinen ja latautunut KPL, joka nauttii pesäpallosta ja jättää kaiken kentälle!


Pattijoki kohdattiin kauden alussa pohjoisessa, jolloin oteltiin pitkän kaavan kautta ja voitto jäi lopulta pohjoiseen. Viime lauantaina PattU nappasi Vimpelin Vedosta kolmen pisteen voiton. Sarjataulukossa joukkue on tällä hetkellä sijalla 9. Otteluita on 16, joista voittoja 6 ja pisteitä joukkueelle on kertynyt 18. Viime vuosien runkosarjakohtaamisista PattU on napannut tähän mennessä voitot 3-2 - huomenna haetaan tasoitusta tähän ja kolmea pistettä lisää taulukkoon!


Hieno pesisilta tulossa - tervetuloa kannustamaan Kopla voittoon!


Strixin otteluennakossa Valtteri LuomaOtteluinfo


  • Portit avautuvat klo 17.00

  • Lippujen hinnat: aikuiset 20 €, eläkeläiset/opiskelijat 17 €, nuoret 15-17 vuotta 5 €, alle 15-vuotiaat ilmaiseksi

  • Koplaklubi aukeaa klo 17.00, sisään jäähallin sisääntulosta Koplan terassin kohdalta

  • Otteluisäntänä Haitaritehdas Areena

  • Pub Old Tomin jälkipeleissä Teemu NikkanenComments


bottom of page